dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKogel doorboort dak en eindigt in woonkamer

Kogel doorboort dak en eindigt in woonkamer

-

Does Travel - naar Suriname

Een bewoonster van de Hendrika J. Veldkampstraat in Suriname, kreeg donderdag rond middernacht de schrik van haar leven, toen zij een keiharde knal op het dak hoorde.

Volgens haar verklaring hoorde zij omstreeks 00.05 uur een harde knal op het dak. Bij controle ontdekte zij een gat in het plafond van de woonkamer.

Zij trof een projectiel op de vloer in de woonkamer aan. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar zij schrok hevig van de knal. Na de ontdekking schakelde de vrouw des huizes de politie van Kwatta in, die ter plaatse kwam voor onderzoek.

Het projectiel is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. De schutter is vooralsnog onbekend.

Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. De commissaris Tolud heeft gelijk, als hij stelt
  dat invloedrijke pieten hun mond moet dicht houden. Het xijn deze personen die misbruikt maken van recht en wet in het land door geld te strooien om het korps in een kwaad daglicht te plaatsen. De (top)politie ambtenaren maken gretig gebruik van deze gelegeheid zonder hun funktie te onderkennen. Zo klaagden politie ambtenaren tijdens het loonverhoging protest met dure iphones van meer dan USD.1000 dat zij niet uitkomen met hun loon. Deze zelfde invloedrijken stellen deze situatie bloot op sociaal media waardoor hun stroomannen het korps schade en schande toebrengt.


  gemodereerd
 2. Vreemde tori. Even de mogelijkheden bekijken omdat dit al eerder is voorgekomen.
  1. Het gebouw ernaast is hoger. Je schiet vanaf de hoogste etage van het gebouw dwars door het dak.
  2. Je klimt op het dak van het huis en schiet dwars door het dak naar omlaag. Hopelijk heeft niemand jou gezien en waren er ook geen honden in de buurt.
  3. Je maakt gebruik van een drone. Via deze drone schiet je dwars door het dak.
  4. Ik kan geen andere mogelijkheden verzinnen dus moet ik deze affaire bestempelen als vreemde tori.

  ik kende we iemand die op Livorno woonde. Zijn bijnaam was: de schrik van Livorno. Als hij boos was op zijn buren, pakte hij zijn jachtgeweer en schoot in de lucht. Na enkele seconden hoorde je de kogeltjes kletteren op het dak. maar het dak werd niet doorboord, dus is deze mogelijkheid niet van toepassing.
  Ik benne dus benieuwd wat zich in werkelijkheid heeft afgespeeld.


  gemodereerd
 3. @ K v. H.christina

  Als men naar boven schiet richting hemel, gebeurt er niets als
  de kogel(s) weer naan beneden dwarrelt. Hij verliest zijn snelheid en vuurkracht. Wel als men van boven, gericht op het dak schiet. Welke achterlijke doet dit nou ???? Arresteren, en op zijn achterwerk schieten.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. @Kwakoe van Helena Christina

  Niks vreemd aan hoor.
  Idioten genoeg in Suriname.

  Ik lees het volgende:
  -keiharde knal op het dak
  -een gat in het plafond van de woonkamer
  -Het projectiel is in het belang van het onderzoek in beslag genomen

  Dus je hele warrige jachtgeweer-verhaal is niet relevant in deze.

  Wat mij aannemelijker lijkt…
  Een dronken idioot die ergens in de lucht heeft geschoten.
  Alles wat omhoog gaat, komt toch een keer naar beneden!
  En de reikwijdte van een kogel is groter dan wat hagel uit een jachtgeweer.

  Dus de politie hoeft alleen maar na te gaan of er ergens melding is gemaakt van een schot-geluid ronds dat tijdstip, i.c.m. het juiste kaliber!
  Hoef je geen Sherlock Holmes voor te zijn vermoed ik.


  gemodereerd
 5. Dan moet degene die zijn riffle heeft afgevuurd een super wiskundige zijn. Natuurlijk weet ik dat alles wat omhoog gaat ook terug moet komen, maar het gaat om de precisie van de berekening van de terugval van de kogel.
  In mijn ogen heeft de beroemde natuurkundeleraar Tjin Jit Foe, later directeur van de Hendrikschool, mij geleerd over eenparig versnelde beweging met of zonder beginsnelheid. Daarmede moet men rekening houden met de windrichting en windsnelheid.
  Dus je moet je geweer op de juiste plek afvuren om het juiste dak bij de terugval van de kogel te kunnen doorboren. Surinamers zijn geen wiskunde- of natuurkundenaars dus denk ik dat de bewoner van het huis pech gehad heeft dat de kogel bij toeval op zijn dak is terecht gekomen, vandaar dat ik dit geval niet tot de mogelijkheden in mijn betoog heb gerekend. Ja, ik heb op superscholen gezeten. Vandaar. Deze scholen waren: De R.K Sint Ferdinandschool te Copieweg, de Sint Tarciciusschool aan de Calcuttastraat, De Sypensteyn-ULO-school, de Hendrik-Mulo-school en natuurlijk de AMS. Aan de beoordeling of het niveau van deze scholen nu nog even hoog is als toen, ga ik voorbij.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES