Toyota Voxy vermoedelijk in brand gestoken

3

De politie van Calcutta kreeg woensdagavond omstreeks 22.40u de melding, dat op een erf aan de Bintangorweg een witgelakt Toyota Voxy busje in brand stond.

Ter plaatse aangekomen bleek, dat het voertuig dat voor de woning was geparkeerd reeds geblust was. Als gevolg van de vlammen liep de woning schroeischade op. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

De benadeelde gaf te kennen dat hij een knal hoorde en daarna zag hij tot zijn verbazing dat zijn voertuig in brand stond.

Een alerte buurtbewoner verklaarde, dat zij ongeveer 20 meter verwijderd van de inrit van de benadeelde een voertuig langs de weg zag. Ze zag op een gegeven moment een man gekleed in een boxershort op het erf en dacht dat hij een familielid was. Kort daarna hoorde ze een knal en zag dat het voertuig in brand stond.

Vermoedelijk heeft de man brand gesticht. De politie van Calcutta heeft het Forensisch Opsporingsteam ingeschakeld voor onderzoek.


3 REACTIES

 1. Oppakken en in hetzelfde busje in de hik steken deze tering
  ”Hond”. Maar hij moet eerst de schade betalen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Het kan niet dat iemand jouw auto in brand steektcen vrijuit komt. Daarom is de politie der en nog hogere instaties om geschillen, ruzie of what ever opgte lossen. De straf vooe deze daad moeg zwaar bestraf worden. Zo moet de verdachte naast zijn straf terstond de waarde van het voertuig gelijk terug betalen.
  De persoon moet zijn voertuig en al zijn bezittingen verkopen om de schade terug te betalen. Is de persoon een niksnutter en bezit nul en heeft niks van zijn leven gemaakt.
  Een hoekhanger bijvoorbeeld, zwerverbestaan.
  Dan moet hij 5 jaren of hoger bestraf worden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.