Man bewusteloos geslagen met eind hout

3
Politie in Suriname

In Suriname is een 38-jarige man maandagavond bewusteloos geslagen door een ander. Dit gebeurde bij een pompstation op de kruising gevormd door de Kwattaweg en de Van Idsingastraat.

Uit het politionele onderzoek blijkt, dat het slachtoffer samen met twee anderen voor het pompstation stond te praten, toen iemand hem van achteren aanviel met een eind hout. Als gevolg van die slag viel het slachtoffer bewusteloos. Zijn twee vrienden zagen iemand wegrennen met een voorwerp in zijn hand.

De verdachte rende naar een gereedstaande auto en verliet de plaats. Het slachtoffer werd naar de Spoedeisende Hulp gebracht, waar hij ter observatie is opgenomen.

De politie van Munder werd ingeschakeld, die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

Het verder onderzoek wordt overgedragen aan Kapitale Delicten.


3 REACTIES

 1. Wat een lafbek iemand achter zijn rug aanvallen, en nog
  eens wegrennen! (Zwemles gewenst)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Is een kwestie van tijd……genoeg camera beelden vij de pompstation. Ook genoeg camera’s aan de kwattaweg…de gravenstraat…van indsingastraat en zijwegen …deze laffe knaap wordt snel opgepakt.
  gemodereerd

 3. Picoboesie blijft criminaliteit aantrekken al weten velen niet dat dit historisch bos zich daar bevond zelfs die Kankantrie daar wordt soms spontaan heethoofdig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.