Brandmelding na koperdiefstal bij woning

7
Brandmelding na koperdiefstal bij woning
Twee brandweerwagens bij de woning.

De brandweer in Suriname rukte woensdagmiddag rond 14.50u uit, na een melding van brand in deze woning aan de Indira Gandhiweg. Het KBS rukte uit met twee wagens.

Bij aankomst bleek er inderdaad sprake te zijn van rookontwikkeling bij de woning. Bij het betreden van de woning constateerde men dat er koperen draden loshingen. Vermoedelijk probeerden onverlaten koper te stelen in de woning, waarna er mogelijk kortsluiting is ontstaan.

De Surinaamse brandweer wist erger te voorkomen en de schade bleef beperkt. De politie was ter plaatse maar kon niemand aanhouden.

7 REACTIES

 1. inderdaad en kijk eens naar de vraagprijs , spoken zullen daar nog niet intrappen , of leven daar geesten of zijn geesten ook spoken , de woning was wel aangesloten op stroom , jammer dat de dief niet geëlektrocuteerd is dan waren de geesten en spoken zichtbaar geworden
  gemodereerd

 2. Deze klojo moeten als ze gearresteerd worden, ter plekke
  onder stroom gezet worden, het liefst 380 volt.
  Ik geef je de garantie dat ze nooit meer, koperdraden
  gaan stelen.( Dus voorgoed genezen )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dit huis heeft dus een geheim. Waarom zou iemand zo een mooi en groot pand bouwen om het daarna in de steek te laten.
  Mijn eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik geïnteresseerd was in dit pand om een kantoor te vestigen. Achteraf gezien ben ik een zwarte die ook bang is voor boze geesten dus gingen mijn plannen niet door.
  gemodereerd

 4. Ja, schoonzoon heeft schoonvader vermoord omtrent geldzaken, schoonzoon spoorloos verdwenen als boefdraad. Ondrogron torie…..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.