40-jarige man gezocht wegens oplichting en money laundring

5
40-jarige man gezocht wegens oplichting en money laundring

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van deze man, de 40-jarige Raoel Robert Koendjbiharie alias ‘Blaka’.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting, valsheid in geschrifte, money laundring, verduistering en lid zijn van een criminele organisatie, zoals omschreven in het Surinaamse Wetboek van Strafrecht. Hij is vermoedelijk betrokken bij het aanbieden van vervalste betaalopdrachten aan de CBvS.

Koendjbiharie is geboren op 14 januari 1982 te Paramaribo, en woont aan de Tourtonnelaan nummer 188, meldt het Korps Politie Suriname.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de Afdeling Justitieel Interventie Team op de telefoonnummers 8747818, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


5 REACTIES

 1. De redactie is vergeten om bij te vermelden dat, hij lid is van de NDP! ( Combé markt is de grootste, geld schieter van de NDP)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Hij is dus lid van een lid criminele organisatie. Je hoeft niet lang na te denken om welke partij het gaat….
  Als hij gepakt wordt en na onderzoek meer bekend wordt, gaat Lamzaad A met z’n billen bloot!
  gemodereerd

 3. Op administratief/controletechnisch gebied is Suriname zo lek als een mandje. Niet alleen deze man is een boef, maar er zullen zeker intern bij de Centrale bank figuren zijn, die hem geholpen hebben en gebruik hebben gemaakt van de mazen in de interne controle. Een simpele afspraak tussen het Ministerie van Financiën en de Centrale bank van Suriname kan dit soort malversaties voorkomen. Een melding of opgave van de grote betaalopdrachten die door Financien zijn uitgeschreven gaat naar de Centrale bank. Alle betaalopdrachten die niet op deze lijst voorkomen worden niet uitgevoerd en/of worden nader onderzocht.
  Iemand heeft het al gezegd. de organisatie van Suriname bestaat uit zelfstandig opererende eilandjes, die ieder hun eigen gang gaan. Er is geen connectie met de andere eilanden en/of onderling. Een bewijs: Kijk maar naar de automatisering van Suriname. Het lijkt alsof de Surinamers nooit van een database gehoord hebben. Iedere keer weer een nieuwe registratie van mensen die iets van de overheid moeten krijgen. Of moeten de overtollige ambtenaren bezig gehouden worden met deze vorm van zinloze werkverschaffing.
  gemodereerd

 4. Het kan nooit dat deze man miljoenen uitbetaalde of overmaskte. Het geld is van de staat, wie moest controleren??
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.