Vierde ontvluchte jeugdige arrestant weer aangehouden

9
Vierde ontvluchte jeugdige arrestant weer aangehouden

De vierde ontvluchte jeugdige arrestant, de 17-jarige Danitsto C., is afgelopen nacht door de politie weder aangehouden te Houttuin. Hij is op 6 juli veroordeeld voor diefstal middels geweldpleging tot een gevangenisstraf van 1 jaar, waarvan zeven weken voorwaardelijk onder aftrek.

Op donderdag 7 juli zagen vier jeugdige arrestanten van Suriname, allen ingesloten in het jeugddoorgangshuis Opa Doeli, kans te ontsnappen. Na intensief speurwerk lukte het de politie op dezelfde dag twee van de vier ontvluchte arrestanten Nikiel Rahman (16) en Nigel Willems (18), weer in de kraag te vatten.

Nikiel Rahman wordt samen met David Roopchand verdacht van gekwalificeerde doodslag. Tegen hen is op woensdag 6 juli een celstraf van 8 jaar geëist. Nigel Willems is ook op dezelfde dag wegens verkrachting veroordeeld tot een 1 jaar gevangenisstraf.

De derde ontvluchte arrestant, David Roopchand (17) werd op 9 juli jongstleden aangehouden aan de Kikkerbeetweg te Livorno. Hij wordt verdacht van gekwalificeerde doodslag van een Chinese onderneemster aan de Kwattaweg.

Met de aan houding van C. zijn alle ontvluchtte arrestanten weer ingerekend.


9 REACTIES

 1. Nou gelukkig ze zijn compleet, ze kunnen tegelijk alle 4 zwemlessen krijgen van uit het ”Bosje brug”. Onderdeel schoonspringen !!!!! Alleen komen ze pas na een paar dagen boven drijven, kom je hetzelfde dag terug, wordt je weer
  ingepleurd!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Politie gewoon die gast gewoon uitmaken hij teroriseerd t hele intervast project putcherweg kikkerbeetweg en omgeving dus gewoon die gast uitmaken. die moeder werk mee en die is ook een steel ook.
  gemodereerd

 3. Kijk em dan ! Hij denkt dat die zwarte balk een Planga (zonnebril) is hij wil het afzetten kijk maar naar zn hand.
  gemodereerd

 4. Alweer zo’n vreemde straatnaam (kikkerbeetweg). Straks krijg je nog de Hondenl..lweg of de Koeiensch..tweg.
  gemodereerd

 5. debby het antwoord is hier boven in een van de reacties gegeven , nou die maken een vlucht
  gemodereerd

 6. @ Broeia @ Debby & WAT

  Yé kirie mi dja man. Debby neemt ze in huis dan kan je ze, opleiden tot de grootste ”Gansters” van Su. WAT : je hebt door,
  die reactie is geplaats door iemand, die graag gratis zwemlessen geeft. Die ene Klootzak Abdoel Azad, zou deze gratis zwem leraar, ook gratis onder handen willen nemen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Op de vlucht neerschieten, is de enige oplossing voor dit tuig.
  En helemaal niemand die ze zal missen!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.