Politieman aangehouden als verdachte in Suribet roofzaak

8

De politieman J.K., werkzaam op politiebureau Nieuwe Haven, is dinsdag in verzekering gesteld in verband met de roofoverval op twee security medewerkers die geld van Suribet vervoerden. Naast de agent zijn ook twee burgers aangehouden.

Op donderdag 30 juni hebben twee criminelen, gekleed in politie-uniform, de security medewerkers klemgereden en beroofd van 30 sealed bags met geld, die in twee grote tassen op de achterzitting van een pick-up waren geplaatst.

De slachtoffers kwamen uit Nickerie en hadden geld geïnd bij verschillende Suribet retailers. Ze reden met een pick-up over de Wayamboweg, toen zij op een gegeven moment werden ingehaald door een grijs gelakt voertuig met daarin twee mannen gekleed in politie-uniform.

Zij sommeerden de inzittenden van de pick-up de Vijfde Rijweg te stoppen en uit te stappen, wat ze ook deden. Tijdens het fouilleren werden hun mobiele telefoons afgepakt en werd hun kleding over hun hoofden getrokken. De slachtoffers werden gekneveld met tie-raps achtergelaten.

Het Korps Politie Suriname heeft dinsdag bevestigd dat er een politieman is aangehouden in deze zaak.


8 REACTIES

 1. Het is schering en inslag met dat verrotte KPS. Komt door al die ndp criminelen die daar zitten.
  Zolang de bezem er niet doorheen gehaald word, zal dit blijven voortduren.
  gemodereerd

 2. Dit krijg je als tigri barba mensen aanneemt die de security scan niet hebben doorstaan.

  Wat zegt dit over deze man?
  Tigri barba heeft Suriname geen dienst bewezen.

  Het duurt minimaal twee generaties voor dat deze criminele agenten met pensioen gaan.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 3. Ik vraag me zelf af hoe deze( Pen@s)agent daar is terecht gekomen, wat en hoe is het procedure (screening
  geweest???) Deze Pen@s moet de wet handhaven, maar nu treed hij dat met de voeten! Opstaande voet ontslaan en daarna dwangarbeid laten verrichten En als toetje een frisse duik in het Surinaamse rivier vanaf het welbekende brug! En als extra het stoffelijke( spreekt, kadaver ) vermalen voor de Su
  honden!
  gemodereerd

 4. Alweer 1 van die rotte appels. Ondergaan ze wel een psychologische test bij de voorselectie?
  gemodereerd

 5. Ze moeten de namen van deze rotte appels gewoon naar buiten brengen.
  Waar eindigd het in Su??
  Ministers en hoge pieten vam de banken sjoemelen, slecht voorbeeld.
  gemodereerd

 6. En waarom heeft suribet het ontkent een paar weken eerder? Ze zeiden dat het fake nieuws was grrrrrr
  gemodereerd

 7. @A3..klopt
  @Djoemoe we hoeven niet te wachren tot deze bieven met pensioen zijn..ze kunnen meteen ontslagen worden.
  Zijn idd de rovers die door Abop in dienst zijn genomen. Ik wil belly zn snater nu horen?? Was nooit fan van deze gast. Hij hoeft mij niets wijs te maken want hij is even ellendig als de rest. Ook hij hoeft nooit meer in de regering. Hij mag rustig op zn krent thuis blijven zitten….mek a loekoe den fowroe fing
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.