zaterdag, februari 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGespaarde 116.000 SRD gestolen uit koffer onder bed

Gespaarde 116.000 SRD gestolen uit koffer onder bed

-

Does Travel & Cadushi Tours

Een man in Suriname deed gisteren aangifte bij de politie van De Nieuwe Grond, van diefstal van een koffer met daarin 116.000 SRD. De koffer had hij onder zijn bed bewaard.

Volgens de aangever K.S. heeft hij het geld jarenlang gespaard. Hij bewaarde het in een koffer onder bed. Maandag had hij nog wat geld erin gestopt.

Dinsdagmiddag ontdekte zijn wederhelft, dat de koffer leeg was. Zij belde meteen haar man op en gaf hem te kennen dat al het geld verdwenen was.

De man kwam thuis en haalde alle vertrekken in de woning overhoop, maar kon het geld nergens vinden. Het betreft een bovenwoning. Beneden wonen zijn moeder, broer en diens gezin.

Volgens de echtgenote van K.S. zette zij dinsdagmorgen haar kinderen af op de hoek van de Monplaisirweg en de Susilaweg. Vanwege de slechte staat van de weg komt de schoolbus haar kinderen niet thuis afhalen. Zij deed de woning niet op slot, omdat haar schoonfamilie thuis was.

Later in de middag ontdekte zij dat het geld verdwenen was. Het echtpaar stapte naar de politie en deed aangifte van de diefstal. De politie van De Nieuwe Grond heeft de aangifte opgenomen en zal het verder onderzoek overgedragen aan recherche Midden.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

5 REACTIES
 1. In Nederland hebben we banken om je geld te bewaren.
  In Suriname zijn die er ook, alleen is het opnemen van je eigen geld gelimiteerd en moet je vaak in lange rijen staan als je geld wilt opnemen. Ook bij betaalautomaten (als die het doen)
  Daarnaast zijn veel mensen mede door de akkefietjes van de ndp bij CBS en de Postspaarbank, hun vertrouwen in banken kwijtgeraakt.
  Daarom hebben veel Suries geen bankrekening.
  Dus Debby, snap het nu???


  gemodereerd
 2. debby doordat jou ndp vrienden aan spaargelden van burgers roofden op de banken had deze meneer geen vertrouwen meer in de bank en hield zijn geld thuis.
  jammer…onder het bed was geen goede plek.
  wel raar dat de dief gericht is gegaan en de koffer heeft gepakt…blijkbaar wist hij/ zij dat het daar was


  gemodereerd
 3. It’s a family affair.It’s a family affair.It’s a family affair.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES