donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGaspistool aangetroffen in schooltas van scholier

Gaspistool aangetroffen in schooltas van scholier

-

Does Travel - naar Suriname

De buurtmanagers van Flora en Uitvlugt hebben tijdens een bezoek aan diverse scholen in hun verzorgingsgebied, een gaspistool aangetroffen bij een leerling.

Deze vondst is gedaan nadat de melding het schoolhoofd bereikte, dat een leerling een ander met een wapen had bedreigd. Terwijl de wetsdienaren ter plaatse aanwezig waren werd, na afstemming met de schoolleiding, terstond een onderzoek ingesteld in de klas. Daarbij werd het pistool aangetroffen.

Het gaat in deze om de leerling J.G. van de Poolschool aan de Marowijnestraat in Suriname. De scholier werd, na ernstig aangesproken te zijn door de politie van Flora, heengezonden. Het wapen is in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

De buurtmanagers doen een beroep op de ouders en of verzorgers om te letten op wat hun kinderen in hun schooltassen plaatsen en meenemen.

Vorige week deed de Surinaamse politie een dringend beroep op ouders van schoolgaande kinderen, om met ze in gesprek te gaan. De laatste twee weken heeft de politie namelijk moeten optreden op scholen, waar vechtpartijen waren uitgebroken.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. De leerling werd ernstig toegesproken in de trant van.
  ” Stoute jongen” niet meer doen hoor! Hij hoort ook niet
  bij de geile OPA Doeli. Waar hij thuis hoort is de gevangenis,
  wegens illegaal wapen bezit!

  Sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Door armoede verhardt de maatschappij waar in ze opgroeien, en dan heeft dat invloedt op de jeugd. Kyk maar hoeveel aandacht Wu schenken aan onze kinderen, je kun vaak niet meer over opvoeden spreken. De aandacht voor een gezonde maatschappij is verlegd naar minder belangrijke aspecten van het leven .
  Het materiƫle is belangrijker dan de individuele geworden. Show Time.


  gemodereerd
 3. Waarheen met onze jeugd??
  Elke keer komt ook politie negatief in het daglicht.
  Dan krijg je dit


  gemodereerd
 4. Vroeger hadden wij katapulten
  Sjinnie Bobbelgum zou heden ten dage met een AK rondlopen.
  Ooit was het wel leuk in Suriname en ik hoor bij de gelukkigen uit die tijd. Alleen sommige winkels hadden tralies en natuurlijk politiecellen en gevangenissen.
  Ik weet zeker dat ik een flinke kotigo op school had gekregen en als ik thuis kwam kreeg ik daar nog de baksies van mijn opvoeders.


  gemodereerd
 5. Foei foei foei dat mag je niet meer doen zo werd de leerling ernstig aangesproken door de politie van Flora.


  gemodereerd
 6. klopt debby , maar die politie zijn nog de rotte paarse appels , maar die worden straks verwijderd , en dat jochie moet rbrown onder zijn hoede nemen , die weet wat hij kan doen voor die jongen , maar wat?????


  gemodereerd
 7. @Sammy: ik hoor ook tot de gelukkigen hoor, want ik heb ook mooie jeugdjaren gehad in Suriname. En het klopt, het was de tijd van de ‘slinger’ en combat spelen met een houten geweer. Op het erf speelden mijn zusjes jompo-foetoe en soms met z’n allen djoel.
  En idd als je wat op school uithaalde, moest je naar het hoofd komen. Je werd dan over de knie gelegd en kreeg een kotie go met de bat.
  De hedendaagse jeugd in Suriname is volledig ontspoord (uitzonderingen nagelaten)
  Vaak hebben ze geen vader (want die is vaak volledig uit beeld)
  en staat moeder er alleen voor. En als mama de hele dag moet werken, weet ze niet wat haar kinderen uitspoken.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES