maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie laat bordeel te Zorg en Hoop sluiten na inval

Politie laat bordeel te Zorg en Hoop sluiten na inval

-

Does Travel - naar Suriname

Diverse afdelingen van het Korps Politie Suriname hebben afgelopen weekend een inval gedaan in een bordeel te Zorg en Hoop. Tijdens de controle zijn 7 vreemdelingen aangetroffen die geen documenten bij zich hadden.

De eigenaar van het bordeel kon bij navraag geen enkele document aantonen waaruit kon worden gehaald dat hij conform wettelijke regelgeving zijn bordeel openstelt voor gasten. Hij werd aangemaand het bordeel te sluiten en naderhand zijn documenten alsnog te overleggen aan de politie meldt de Surinaamse politie vandaag.

De controle werkzaamheden werden gedaan door de afdeling Trafficking in Persons (TIP) in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juli. TIP werd daarbij bijgestaan door leden van andere gespecialiseerde afdelingen binnen de structuur Bestrijding Zware Criminaliteit, leden van de Regio Bijstand Teams Paramaribo en Midden en de Surveillance Taskforce van Regio Paramaribo.

Tijdens de controle is nagegaan of de vreemdelingen die zijn aangetroffen legaal in Suriname vertoeven. Er zijn zestien vreemdelingen aangetroffen. Van negen waren alle documenten in orde, terwijl de rest is aangezegd zich te melden op de afdeling Vreemdelingen Dienst om hun documenten in orde te maken.

De acties worden uitgevoerd in het kader van het Zero Tolerance veiligheidsbeleid, dat door het Korps Politie Suriname (KPS) is afgekondigd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Naar ik zojuist begrepen heb is de eigenaar van Turkse afkomst (kan ik niet bevestigen) maar mocht het inderdaad zo zijn dan moet deze man toch het land worden uitgezet? Tot midden jaren ’90 was prostitutie ondenkbaar in Suriname. De eerste prostitutie handel werd gedreven via de webcam.


  gemodereerd
 2. Als het mocht blijken dat enkele agenten elk voor- en achterkamertje in het bordeel kenden, moeten ook zij met de billen bloot komen.en grondig aan de tand gevoeld worden.


  gemodereerd
 3. Wat een geklungel. Ze moeten zich aanmelden om hun documenten inorde te maken. Waarom ook hier geen zero tolerance beleid. Opsluiten die bende en as soon as possible deporteren.
  Wat is de toegevoegde waarde van deze handel?


  gemodereerd
 4. Goede zaak!!
  Eruit die handel. Het maakt meer kapot in de maatschappij dan die opbrengt.
  Straks heb je in alle straten een bordeel!


  gemodereerd
 5. En als hun documenten in orde zijn, kunnen ze vervolgens legaal worden uitgebuit?


  gemodereerd
 6. al die vreemdelingen het land uitzetten en die bordeelhouder ook , ongeacht of de papieren in orde zijn , want die papieren kunnen ook gekocht zijn , want dat moeten ze ook uitzoeken en de ambtenaar die dat flikte ook het land uitzetten , opdonderen met die gasten


  gemodereerd
 7. Ik zit zo te denken en al hoofdschuddend : Kan Suriname niet een paar legale Asielzoekers opvangen voor een vaste EU vergoeding? Want illegaliteit loont ook. In een normaal land zouden de ongedocumenteerden vastgezet en daarna uitgezet worden. Nu mogen ze alsnog een corupteling zoeken voor vals documenten. De betaling zal smooth verlopen nl deels in natura en de rest op afbetaling.
  @ PJUL: Ik moet aan de berichtgevingen rondom Saban B denken. Zijn ddames werden opgeleukt met een eigendomstatoo en kregen op tijd flinke klappen en andere sancties.
  let wel ik haal dit niet zomaar aan maar ook als waarschuwing.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES