zondag, december 3, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieOverleden man in bar door meerdere mensen mishandeld; verdachte meldt zich aan

Overleden man in bar door meerdere mensen mishandeld; verdachte meldt zich aan

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 38-jarige Richard R. heeft zich gisteren bij de politie in Suriname gemeld, in de zaak waarbij een man het leven heeft gelaten na een vechtpartij in bar-dancing Perola in de nacht van vrijdag op zaterdag 9 juli.

Op camerabeelden is vastgelegd hoe drie mannen het slachtoffer hard tegen de vlakte werken en hem in een wurgreep houden. Vermoedelijk heeft een van de mannen zijn knie in de nek van het slachtoffer geplaatst. Op basis van die beelden meldde Richard R. zich gisteren bij de Surinaamse politie aan.

Het slachtoffer Otmar Ansoe meer bekend als ‘Otti’ zou in de bar aan de Prinsessestraat betrokken zijn geweest bij een vechtpartij met een andere man. Daarbij liep hij een lichte steekverwonding aan zijn rechter borststreek op. Waarschijnlijk is hij daarna door de mannen mishandeld. De verdachten maakten zich na de daad uit de voeten.

Na de worsteling die met de camera is vastgelegd, kwam hij in ademnood en werd door een taxichauffeur naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. Bij aankomst bleek, dat hij reeds het leven had gelaten.

De behandelende arts bij SEH constateerde, dat het slachtoffer niet ten gevolge van de steekverwonding is komen te overlijden, maar vermoedelijk door een halsfractuur. Het lijk van het slachtoffer is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Richard R. is na afstemming met het OM in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de anderen wordt gewerkt. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. Ja opsluiten….allemaal die tegen hem hebben gevochten…je bent toch niet gek….echte sukkels
  gemodereerd

 2. ”Bavianen gedrag is dit” wij kunnen de bavianen uit
  het bos halen, maar hoe haal je het bos uit de baviaan???

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dan kande den fetie om wan motjo meid jereh?? Eentje die het met jan, piet en Klaas doet. Sari tori.
  Sterkte aan de nabestaanden
  gemodereerd

 4. Sabaku , klopt
  Jacko , eentje heeft zich gemeld , en de anderen worden wel opgepakt , en deze gasten naar het gastenverblijf van de bavianen in de zoo brengen , nou die bavianen weten er wel raad mee , of bij iemand die varkens houdt , want een varken is een alleseter
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES