Man door neef doodgeschoten na slepende ruzie over goud

3
Man door neef doodgeschoten na slepende ruzie over goud

In Suriname is een man vanmorgen met een schotwond vanuit Sipaliwini naar de Spoedeisende Hulp (SEH) overgebracht door de Medische Zending (MZ). Het slachtoffer Germo A. was niet aanspreekbaar en had een schotwond aan de rechterzijde van zijn gelaat. Hij kwam te overlijden op de SEH.

De politie van Brownsweg zou vanmorgen rond 09.30u de melding van het schietincident op de Weg naar Atjoni ter hoogte van kilomer 33 hebben gehad. Daar aangekomen werd het slachtoffer inderdaad op de weg aangetroffen (foto).

Volgens verklaring van getuigen, waaronder de echtgenote van het slachtoffer, is de man beschoten door zijn neef Giovanni A. Dit zou gebeurd zijn op een goudveld achter White house. Vernomen wordt dat ze een slepende ruzie hadden aangaande goud, hetgeen vandaag geƫindigd is in een schietincident.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance van de MZ vervoerd naar de SEH. Onderweg naar de SEH was de ambulance rond 11.00u ook nog betrokken bij een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg.

Het voertuig van de verdachte is onbeheerd aangetroffen in een zijweg van de weg naar Atjoni. Eenheden van het Regio Bijstand Team (RBT) van de Surinaamse politie gingen ter plaatse voor opsporingswerkzaamheden.


3 REACTIES

 1. Dit zal niet de laatste keer zijn vrees ik. De grote pot met goud moet verdeeld worden en als men zijn zin niet krijgt. grijpt men naar de wapens. Want met geweld valt meer winst te behalen dan met elkaar het probleem uit te praten. Maar primaten en bavianen hebben nog een hele lange weg te gaan.
  gemodereerd

 2. Ben benieuwd of warlord Lonny zijn nazaten nog een bezoek brengt om rust en orde te scheppen. Misschien een pak geld voor de nabestaanden van het slachtoffer??
  gemodereerd

 3. De overheid moet deze mensen, allemaal van wapen voorzien.
  Dan kunnen ze elkaar afmaken, zo hoeft de overheid niet op te
  treden tegen deze wilden. Indien het wapen gebruikt wordt tegen
  de wethandhavers, volgt de doodstraf punt uit, geen pardon.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.