14-jarige scholiere verkracht in bosschage: omstanders tuigen verdachte af

24
Politie gearriveerd op locatie

Een 14-jarige scholiere is hedenmorgen onderweg naar school door een 20-jarige jongeman verkracht in een bosschage te Paramaribo.

Het slachtoffer O.D. liep naar school, toen de verdachte S.S. haar handen vastgreep en haar naar het bos bracht, waar hij haar verkrachtte.

Omstanders hoorden het gegil van het meisje en schoten haar te hulp. Het lukte hen om de verdachte in de directe omgeving aan te houden.

Hij werd bij zijn aanhouding flink afgetuigd door omstanders, waardoor hij een snee ter hoogte van zijn oog opliep. Na de aanhouding werd de verkrachter aan de politie van Geyersvlijt overgedragen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Het slachtoffer is met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De 20-jarige blijft in voorarrest.


24 REACTIES

 1. Laat Nurmohamed zien wat er gebeurt met hoog wied.
  Hoge pieten mogen ook vrouwen molesteren en mogen vrij rondlopen. Dan krijg je dit
  gemodereerd

 2. @Debby
  Hoog wied is echt geen vrijbrief om tot zo’n vergrijp over te gaan. Zou graag jouw commentaar willen zien indien het je dochter of zusje betrof.
  gemodereerd

 3. Ram, waar slaat jouw opmerking op? Mogen, als De Mensen (?) hun percelen niet zelf schoonmaken, verkrachters dan onschuldige schoolmeisjes, die toevallig langs de niet schoongemaakte percelen lopen, dan verkrachten?
  gemodereerd

 4. @ Debby: Je blijft toch nog steeds; altijd lullen als een kip zonder kop!
  Houdt je snavel eens een keer dicht.
  Neem deze “Ram” mee onder je vleugels en veel plezier ermee.
  Jullie zijn 1 pot nat.

  Probeer eens te begrijpen wat “de heren Broeia en Henkes” proberen te zeggen.
  gemodereerd

 5. Die omstanders hadden z’n toi-toi eraf moeten knippen!
  En als mijn dochter het slachtoffer was, zou ik hem in een donkere straat opwachten en hem naar de eeuwige jachtvelden sturen. No mercy…
  gemodereerd

 6. En die ene paarse rat trekt deze daad meteen weer op de schouders van de minister van OW hoe achterlijk moet je dan niet wezen?
  De omstaanders hebben juist gehandeld en zo moet het in de buurten zijn als je ziet dat iemand zich misdraagt.
  Sterkte jonge dame ik hoop dat je de juiste hulp krijgt om deze ervaring een plek te geven.
  gemodereerd

 7. @ Debby, wat zeur je nu weer. Toen jouw NDP aan de macht was deden ze geen ene moer en je verwacht nu van Nurmohamed dat hij alles in een wip en een zucht oplost. Het volk is ook slordig en maken niet schoon maar wachten op lanti en leveren een hoop commentaar. Verbeter de wereld en begin bij jezelf. Er zijn genoeg mensen die braakliggende percelen in hun omgeving zelf een beeste van hoog wied ontdoen omdat ze niet wachten op lanti om voor hun veiligheid te zorgen.

  Sterke aan het slachtoffer en haar fam. Ik hoop dat ze goed begeleid wordt.
  En de dader…van die mag zijn toi-toi eraf gesneden worden.
  gemodereerd

 8. Ze moeten de verdachte zijn p……kortwieken.

  Zo zal niemand in de toekomst last van hem hebben
  gemodereerd

 9. Er zijn hoop blote percelen, oude verlaten gebouwen, ook overheids percelen en trottoirs. Als ik naar de uitscheldende beleidsadviseurs van die minister kijk dan weet ik al wat er in minister zn hoofd omgaat. Jullie hadden te kletsen over Patty, maar zij hielp armen.
  Ook rovers schuilen in de boschages. Onderwijs, onderhoud, gezondheidszorg. Alles naar klote in Su
  gemodereerd

 10. Begrijpelijk dat omstanders de verdachte gemolesteerd hebben en misschien erger hebben weten te voorkomen. Deze jongeman is niet alleen een lafaard maar heeft van huis uit weinig waarden en normen meegekregen.
  Volgens Debby is de verkrachting te wijten aan dhr. Nurmohamed. Ik weet niet wat deze verwijzing naar Nurmohamed te maken heeft maar het komt totaal niet geloofwaardig over. Steeds maar vanuit achter je bureau exact weten wie de schuldige is zet geen zoden aan de dijk.
  gemodereerd

 11. Dat deze verkrachters niet geprikt worden door stekende muggen of slangegif in hun ding. Bos is een mogelijk maar in nl ook in su schuur of huis ook een plek voor zieke geesten. In nederland ook hoor vrouwen met ballen en super hitsig. Ik heb ervaring met zulke gevallen wat eten en drinken dat weet ik niet maar hun veranderen binnen no time in hitsige duivels. Wel erg voor deze tiener.
  gemodereerd

 12. q debby, het uitschelden hebben ze van je ndp genoten eleerd want die waren zo ongelikt als ik weet niet wat. ze schamen zich niet. door hun is suriname op alle fronten achteruit gegaan. alleen al het feit dat je patty aanhaalt geeft aan dat je van hetzelfde niveau bent…ze mocht never nooit een functie krijgen,,, geen voorbeeld voor niemand. ze hielp armen dat klopt, maar het overgroot deel van e armen wil niet werken,,,kijk maarom je heen. ze zitten liever thuis en hun handen open houden voor hulp en blijven maar kinderen maken. het is niet de taak van de overheid om je eten te geven. ik ken genoeg arme mensen en oude mensen die nog dagelijks van huis gaan om te werken. daar heb ik diepe bewondering voor en ja…die mensen help ik graag omdat ze zelf moeite doen. en nogmaals een boschage is geen vrijbrief voor verkrachters! wat men probeert te zeggen is dat de kans kleiner wordt als een idoopt eraan denkt iemand erin te sleuren. leer tussen de regels lezen debby…of zijn je hersencellen zo klein dat je allen lien en wim taal begrijpt???
  gemodereerd

 13. Misschien kan Debby even aangeven hoeveel beleidsnota’s Patty, de tattoo queen van misikaba
  heeft geschreven en welke ontwikkeling zij heeft gebracht.
  Nou Debby, dit is je kans….en weet je trouwens wel wat een beleidsnota is??
  We zijn benieuwd naar je antwoorden op de vragen 1,2 en 3.
  gemodereerd

 14. @debby ik weet niet waar je bent in suriname of in holland maar ik vind jou reacties helemaal niet dom en stom. Stomme en domme mensen klagen over jou en luisteren en verheerlijken hun zelf. Een stomme ezel zal alleen maar stommiteit uitkramen en zo zijn vele reacties gevers op wkn ook. Debby ik vind jou en je reacties dapper en kloppen ook wel hoor! Groetjes @sandra.
  gemodereerd

 15. Debby, de man is gewoon een verkrachter Schone percelen houden deze zedenplegers niet tegen.

  Men kan lopen klagen over de minister. Mensen moeten zelf hun troep schoonmaken en niet wachten op de overheid. Ik heb een lege perceel naast mijn woning en betaal mensen ervoor om deze te kortwieken.
  Ik ga niet wachten op de eigenaar.
  De omstander hadden hem meer dan een afgezonderd pakslaag moeten geven

  Ik wens bij deze het slachtoffer en ouders heel veel sterkte toe. Deze liba,s weten niet wat ze anderen aandoen, totdat het hun kind, moeder of zus overkomt.
  gemodereerd

 16. Goed zo, flink pak slaag is altijd welkom. Dis Respect voor vrouwen is een wereld probleem.
  Er lopen overal mannen op deze aardbol rond die denken dat ze het vrouwengaatje naar eigen gerief te allen tijd kunnen misbruiken. Ze hebben naar hun idee, dat recht. Als zo een smeerlap op je duikt, zeg maar dat je zijn moeder of zuster bent, en als hij het ook opwindend vind dat de buurman op ze duikt. Zielige figuren die geen enkele normen en waarden van zijn moeder en grootmoeder meegekregen heeft, hoe je een vrouw hoort te benaderen.
  gemodereerd

 17. @Debby wie heeft alles naar de kloten geholpen, de huidige regering of de partij van moordenaars, drugssmokkelaars en dieven. Ik heb Boerenveen voor een deel opgeleid in Nederland en die was er volkomen eerlijk in wat hij terug in Suriname ging doen. Ik heb daar melding van gemaakt, maar daar is natuurlijk niets meegedaan. Het was niet een Nederlandse kadet, dus niet onze zaak.
  gemodereerd

 18. echt mensen die debby en sandra zijn nu vriendinnen , en ze wonen allebei in de bijlmer , twee stress kippen bij elkaar , alleen maar gekakel
  en deze 20 jarige verkrachter chemisch castreren zodat hij nooit geen lust meer krijgt en van meisjes afblijft
  gemodereerd

 19. @wat je bent geen mens maar een rat zulke opmerking oven mij en debby maken, daarom eten jullie nu leguanen zo laag gedaald jullie verstandniveau.
  gemodereerd

 20. Wauw zijn wij Surinamers zo diep gezakt. Een onschuldige meisje is verkracht en mensen halen allerlei stronterij aan om hun ongenoegen te uiten. Ik schaam me diep voor mijn volk.
  gemodereerd

 21. Verkrachters, moordenaars zijn van alle tijden ,is ook nooit goed te praten, waar wij wel kunnen doen is op films dit soort praktijken te verbannen, seks en geweld is het enige waar de film industrie op draait. En als je geestelijk niet sterk staat wordt je gemanipuleerd door deze massa media.Het onderwijs systeem kan hierin een grote rol spelen, door kinderen van jongsaf aan hierop voor te bereiden,laten we eerlijk zijn het onderwijssysteem is op vele vlakken al achterhaald .De informatie technologie heeft het allang ingehaald.
  gemodereerd

 22. Jammer dat ik er niet bij was, om deze verkrachter onder
  handen te nemen. De omgeving en locatie maakt niks uit, voor
  een verkrachter. Dus Debby, zit ver naast met haar
  commentaar. En als dat niet genoeg is, krijgt ze steun van @Sandra.
  Mijn advies aan jullie is: ”blijven jullie aub van het fles jenever”. Dan kunnen jullie misschien een beetje normaal
  denken!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 23. Er staat in het artikel dat het meisje werd verkracht in een bosschage of bos. Privé of domeingrond, wie wel of niet schoonmaakt, of er geiten en koeien aan het grazen waren, is helemaal niet relevant.

  Er is een strafbaar feit gepleegd, dat is relevant.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.