Boy aangehouden voor klappen ex-vriendin en haar huidige vriend

3

De 29-jarige Reginaldo K. alias “Boy” is op vrijdag 8 juli door de politie van het ressort Santo Boma aangehouden en opgesloten vanwege het feit dat hij zijn ex-vriendin en haar huidige vriend klappen heeft toegebracht.

In de ochtenduren begaf Reginaldo zich naar de woning van zijn ex-vriendin waarmee hij een kind heeft verwekt. Daar aangekomen zag hij zijn ex-vriendin zitten met haar huidige vriend.

Boy ging tekeer met het koppel en bracht ze wat klappen toe. De vrouw deed aangifte van de mishandeling. Volgens haar heeft zij geen relatie meer met Reginaldo, meldt het Korps Politie Suriname op haar website.

De politie heeft de verdachte na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


3 REACTIES

 1. En de huidige vriend bleef rustig kijken en ook tevens
  slagen incasseren, wat een slappeling man. Was er geen eind hout in de buurt of zo, om zijn tering kanus te verbouwen ????
  Weer 1 tje die zijn klauwen, niet thuis kan houden tegen een vrouw. Voor mij is hij ook rijp voor een frisse duik, juist U weet
  wel waar. Of in de vleesmoelen, voor de hongerige zwerfhonden van Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Het verschil tussen Boy en Bigi Boy is dat Bigi Boy voor het uitdelen van klappen geld krijgt, terwijl het uitdelen van klappen Boy geld gaat kosten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.