Politieagent opent vuur op mannen die hem proberen te ontwapenen

5

Een politieagent in burger heeft zaterdagmorgen het vuur geopend op twee mannen, die hem probeerden te ontwapenen bij de rotonde van Latour in Suriname. Een van de verdachten S.K. liep daarbij een schotwond op aan zijn linkerbovenbeen.

Volgens de politieman reed hij over de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de rotonde zag hij twee mannen ruziën met een ander. Na deze constatering bracht hij zijn auto tot stilstand en stapte uit.

De wetsdienaar haalde zijn dienstvuistvuurwapen te voorschijn om de vechtende mannen op andere gedachten te brengen. Echter probeerde het duo hem te ontwapenen. De agent opende het vuur hen, waarbij S.K. werd geraakt.

De politie van Latour kwam na het voorval ter plaatse voor onderzoek. De agenten hebben de gewonde man naar de Spoedeisende Hulp gebracht en zijn comparant naar het bureau.

5 REACTIES

 1. Eerst praten dan pas je wapen tevoorschijn halen. Het is geen Amerika waar ze eerst schieten en dan pas praten. De politie daar zijn moordenaars in dienst van de staat.
  gemodereerd

 2. Wel echt Suriname m, dat de eerste gedachte van die idioten is om het pistool proberen te stelen
  gemodereerd

 3. lijkt wel een film opname , en de politie in burger mag zijn wapen bij zich houden , wat een rotzooi is dat , ja mensen kps is nog steeds paars en santokhi zal het een worst zijn want hij wil niet ddb kwaad maken
  gemodereerd

 4. De wetsdienaar haalde zijn dienstvuistvuurwapen te voorschijn om de vechtende mannen op andere gedachten te brengen. Is dit de manier om een ruzie te sussen. Man dit is olie op het vuur gooien. Wordt dat bij de politieopleiding onderwezen?

  Suriname gaat zienderogen achteruit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.