dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDerde ontvluchte jeugdige arrestant aangehouden

Derde ontvluchte jeugdige arrestant aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De derde ontvluchte arrestant, David Roopchand (17) is vandaag door de politie wederom aangehouden aan de Kikkerbeetweg te Livorno. Hij wordt verdacht van gekwalificeerde doodslag van een Chinese onderneemster aan de Kwattaweg.

Op donderdag 7 juli zagen vier jeugdige arrestanten van Suriname, allen ingesloten in het jeugddoorgangshuis Opa Doeli, kans te ontsnappen. Na intensief speurwerk lukte het de politie op dezelfde dag twee van de vier ontvluchte arrestanten Nikiel Rahman (16) en Nigel Willems (18), weer in de kraag te vatten.

Nikiel Rahman wordt samen met David Roopchand verdacht van gekwalificeerde doodslag. Tegen hen is op woensdag 6 juli een celstraf van 8 jaar geëist. Nigel Willems is ook op dezelfde dag wegens verkrachting veroordeeld tot een 1 jaar gevangenisstraf.

Danitsto Ceder (17), die verdacht wordt van beroving, is nog voortvluchtig. Hij is ook op 6 juli veroordeeld voor diefstal middels geweldpleging tot een gevangenisstraf van 1 jaar, waarvan zeven weken voorwaardelijk onder aftrek.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden werken aan de wederaanhouding van Ceder (foto hieronder).

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Heel goed speurwerk van de politie door deze laffe daders snel weer op te pakken. Nu maar de sleutel in de Suriname rivier ter hoogte van kilometerpaal 13 gooien. Neen ik ben niet blij dat deze moordenaar in mijn district werd aangehouden


  gemodereerd
 2. Kleine zware jongens. Op zulke jonge leeftijd al zeer zware criminelen.
  Sari sari sari tori.


  gemodereerd
 3. En als er even niemand kijkt, deze mongool helemaal kreupel slaan.
  Zodat hij nooit meer kan wegvluchten.


  gemodereerd
 4. Het wordt tijd dat ze alle 4 met de vissen gaan zwemmen, na een sublieme duik van het Bosje brug! Einde verhaal, dan is er
  4 nietsnutter minder in het Su samenleving.

  bun tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Mooi zo, zulke gevaarlijk enge moordenaars met heilige smoeltje horen achter slot tralies. Suriname berucht om zijn jonge criminelen. Deze ratten geven suriname slechte naam. Suriname moet wereldwijd beroemd zijn om zijn : kunstenaars, schilders. Journalisten, t.v en radio presentatoren en schijvers van noorwegen tot india in het surinaamse nederlands(sanga taal noem ik surinaams taal met nederlands), niet om zulke jonge enge moordenaars!


  gemodereerd
 6. Het word tijd dat mensen inzien dat kinderen eerder wereldwijs worden. Ze zijn bewust bezig en kennen het verschil.


  gemodereerd
 7. Het zijn gewoon duiveltjes, kijkt goed hoe ze eruit zien.
  Het zijn ” DUIVELS” in mensen gedaanten!!
  Gelijk kruisigen aub, dan kost het de belasting betalers ook
  niks.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES