Vuistvuurwapen en 160.000 SRD gestolen uit voertuig van BBS’er

15
Politie gearriveerd op locatie

Een lid van de Bijstands- en Beveiligingsdienst Suriname (BBS) heeft op dinsdag 5 juli jongstleden aangifte gedaan van diefstal van haar vuistvuurwapen en 160.000 SRD uit haar voertuig. De diefstal vond tussen 11.00 u en 11.30u plaats aan de Brokopondolaan.

Volgens de aangeefster parkeerde ze haar auto voor haar woning. Ze liep even het huis binnen, toen ze plotseling een knal hoorde. Ze keek naar buiten en zag een voertuig wegrijden.

Bij controle bleek dat inbrekers haar dienst vuistvuurwapen, persoonlijke documenten en 160.000 SRD hebben buitgemaakt. Haar voertuig was op slot verklaarde de BBS’er.

Vernomen wordt dat het geld aan een bettingshop toebehoort, waar zij buiten haar reguliere werk ook werkzaam is. Ze haalt de gelden bij verschillende retailers op en bezorgd deze bij het hoofdkantoor van de bettingshop.

Na de ontdekking schakelde zij de politie in, die op haar beurt ter plaatse ging voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


15 REACTIES

 1. Kan waar zijn, maar klinkt ook een beetje ongeloofwaardig. Een lid van een beveiligingsdienst zou beter moeten weten en vooral beter moeten omgaan met andermans goed.
  gemodereerd

 2. Een niet te vertrouwen verklaring. De laatste tijd zijn er te veel gelden van bettingshops gestolen en of verdwenen. inbraak op afspraak?
  gemodereerd

 3. Het komt vaak voor dat bij deze mensen, die dit werk doen
  wordt bestolen. Er klopt hier iets niet, je wapen dien je ten alle
  tijde te dragen tijdens je diensttijd. Dit riekt naar doorgestoken kaart!

  sari tori

  Jari tori
  gemodereerd

 4. Whoooiii de verhalen van de bettingshops worden met de dag grappiger.
  Ik heb ook vaker met veel geld gelopen, maar de route was niet even daar en dan daar stoppen.
  Ze moeten dr 10 jaar opsluiten.
  Je ziet zo dt het opgezette zaak is.
  gemodereerd

 5. flink aan de tand voelen deze dame. het lijkt een opgezette zaak, is te opvallend dat de laatste tijd geld van bettingshops wordt “gestolen”.
  gemodereerd

 6. Als ik een aan lager wal geraakte Geld Hond en gokker was, zou ik bij elke betting shop in Suriname voor 160.000 SRD wedden dat zij de diefstal in scene gezet heeft. Zeker prijs en van berooide miljonair was ik zo weer billionair of misschien wel miljardair, zonder hoofdpijn.
  gemodereerd

 7. Wekelijks krijgen we dit scenario in allerlei vormen te horen. Vaak gaat het om lieden van een gewapende macht. Even een onbewaakt moment en een tas vol geld word ontvreemd uit een voertuig. Ook het dienstwapen word dan vaak niet vergeten mee te nemen.

  De regering doet er niets mee. Die zijn druk met zichzelf op de borst slaan over hun internationale prestaties.. en hebben niet of nauwelijks oog voor de giga problemen die ontstaan door dit wanbeleid
  gemodereerd

 8. Zoveel geld..in je auto achterlaten…en dan ook nog een vuurwapen en persoonlijk documenten…
  Al dr paspoort er niet bijzit dan weten we in elk geval waar we moeten zoeken…want dan heb je elk geval al een eerste verdachte ..
  gemodereerd

 9. Ik geloof hier geen ene malle moer van. Je laat je dienstwapen én een groot geldbedrag onbeheerd achter in de auto. Anansi torie.
  gemodereerd

 10. konsensi , jij bent de loser toch , het is jou vriend die bbser zo paars dat alles zwart ziet
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.