Vechtpartij na aanrijding tussen automobilist en bromfietser

5
Politie gearriveerd op locatie

De politie van het bureau Latour heeft op woensdag 6 juli de automobilist Dennis F. (43) aangehouden na een aanrijding met een bromfietser.

Naar zeggen van de bromfietser heeft de automobilist na de aanrijding zijn helm vernield, hem met een scherp voorwerp bedreigd en zonder enige aanleiding een aantal klappen toegebracht.

De wetsdienaren kregen van het Command Center een melding van een uit de hand gelopen aanrijding tussen een autobestuurder en een bromfietser.

De politieambtenaren constateerden bij aankomst dat zowel de autobestuurder Dennis als de bromfietser over de Indira Ghandiweg reden naar de richting van Lelydorp. Voorbij de rotonde van Latour maakte de automobilist vermoedelijk een afslag naar een winkel en doorkruiste de bromfietser op het rijwielpad met als gevolg de aanrijding.

Er was sprake van materiƫle schade aan beide voertuigen. Volgens de bromfietser zou de automobilist hem daarna aangevallen hebben. Omstanders schoten de bromfietser te hulp en konden erger voorkomen.

Beide partijen werden overgebracht naar het politiebureau, waarbij de benadeelde aangifte deed tegen de automobilist. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Dennis hangende het onderzoek in verzekering gesteld.


5 REACTIES

 1. Als ik het goed begrepen heb wat ik lees, dan is de automobilist
  schuldig in deze. Dan heeft hij nog een grote bek, saka kroegoe
  gi a M**. Dez K@*lo weet niet dat doorgaande verkeer voorrang heeft, wat een domme L*l man.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ja, sommige dingen zijn niet geschikt in Suriname omdat de Surinamers daarvoor niet geschikt zijn. Ik kan 2 dingen noemen te weten: rotondes en flatgebouwen. Surinamers zijn daar nog niet rijp voor.Misschien moet ik ook nog de politiek vermelden.
  gemodereerd

 3. die heethoofd een goede klap tegen zijn kanus geven en het stoom komt vrij , en dan zijn kop duwen in een teil met ijsblokjes , na twee minuten zal het nooit meer een heethoofd worden
  gemodereerd

 4. @ WAT

  Nee geen teil, gewoon van het Bosje brug een duik laten
  maken.Wel verzwaard met twintig of meer kilo,s graag !!!!!
  Hebben de vissen, ook wat te eten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.