Twee jeugdige ontvluchte arrestanten weer ingerekend

9
Twee jeugdige ontvluchte arrestanten weer ingerekend

De politie van Livorno heeft in samenwerking met politie Latour twee van de vier jeugdige ontvluchte arrestanten, te weten Nikiel Rahman (16) en Nigel Willems (18), aangehouden. Dit gebeurde rond 03.15u op de kruising gevormd door de Martin Luther Kingweg en de Tout Lui Fautkanaalweg in Suriname.

Nikiel wordt verdacht van gekwalificeerde doodslag van een Chinese onderneemster aan de Kwattaweg, terwijl Nigel ingesloten was wegens verkrachting.

Op donderdag 7 juli zagen vier jeugdige arrestanten, allen ingesloten in het jeugddoorgaanshuis Opa Doeli hun kans te ontsnappen. Na intensief speurwerk lukte het de wetsdienaren twee van de vier ontvluchte arrestanten weer in de kraag te vatten.

De politie is bezig met de opsporing van de voortvluchtige David Roopchand (17) en Danitsto Ceder (17). Zij worden verdacht van respectievelijk gekwalificeerde doodslag en beroving.

Roopchand en Rahman hebben afgelopen woensdag, 6 juli een straf van 8 jaar tegen zich horen eisen in de roofmoordzaak van Yang Zhenjie bij een bakkerij aan de Kwattaweg. In deze spraakmakende zaak worden naast Roopchand en Rahman nog een jeugdige, Shaquil P.(18) strafrechtelijk vervolgd en drie volwassenen te weten Timothy L., Radjkoemar R. en Tejay F.

Aan de weder aanhouding van de voortvluchtige arrestanten Roopchand en Ceder wordt naarstig gewerkt.


9 REACTIES

 1. Sluit ze niet op in Opa Doelie maar in een echte gevangenis want ze plegen bigi foerman daden dus moeten ze samen met die andere bigi foermans opgesloten worden. of bouw een echte gevangenis voor jeugdigen. Ik heb het idee dat opa doelie meer een soort internaat is en daar horen geen criminelen thuis…of heb ik een verkeerd beeld van Opa Doelie?
  gemodereerd

 2. Als je over de waarheid spreekt of schrijft, wordt je
  geblokkerd. Het is nu weer gebleken met mij, deze soort
  duivels gebroed moeten ze gelijk ……..juist een kogel door het
  hoofd krijgen. Nee geen ene Opa Doeli, het kost de belasting
  betalers alléén maar geld, en als ze terugkomen vallen ze weer
  in hun oude gewoonte. Hoezo resocialiseren, ze leren het nooit
  het zit in hun bloed dat ze super slecht zijn! Als Su de doodstraf wederom zou invoeren zou Su nu 200.000 zielen tellen.
  En eind december 175.000 zielen inclusief baby,s dat in de tussen tijds zijn (worden) geboren!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Ze zagen al kans te ontvluchten dus is het beter dat ze worden opgeruimd.op hun jonge leeftijd hebben ze al zulke zwaremvergrijpenop hun naam staan.ze veranderen niet das zeker.het gevangeniswezen in SU heeft bewezen arrestanten en gedetineerden ntot recidivisten te maken.ze vormen juist in het gevang bendes met medegedetineerden en na hun vrijlating gaan ze samen op pad
  gemodereerd

 4. Beste leden,

  Ik vind het een behoorlijke ernstige zaak dat er een vechtpartij is ontstaan van een aanrijding tussen een autobestuurder en een bromfiets.
  Je bent altijd fout als je een bromfietser doorkruist, of afsnijdt door geen voorrang te verlenen als er verkeer van links komt. En nog vechten tegen het slachtoffer dat gewond is, ben jevecht als een beest. Dit soort vorm van geweld moet zwaar gestraft worden, of moet er gedrags terapie toegepast worden. Als autobestuurder hoor je de verantwoordelijkheid te hebben over de kwetsbare verkeersdeelnemers, o.a. de fietsers en de bromfietsers.
  gemodereerd

 5. deze twee alvast in de ongebluste kalkput gooien en als die andere twee zijn opgepakt ook in die put gooien , mensen die zien we nooit meer terug
  gemodereerd

 6. @ WAT

  Geef me de vijf, dat is nog eens een radicale oplossing,
  die voor het hele gemeenschap wenselijk is !
  Deze ”KLOJO” zijn nog maar net uit het cocon, kijkt
  wat ze flikken. Wat zal van hun worden als ze een jaar of
  dertig zijn ?? Dringi drési wakti sikie, weg ermee.

  R. Rambaran

  Het onderwerp is over de jongens, die ze weer hebben op-
  gepakt, en niet over de aanrijding. Dus jij zit helemaal ver-
  keert, bij deze !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Het gaat bijna altijd om deze dualiteit: zij die de vrijheid van anderen beroven, zoeken altijd de vrijheid voor zichzelf.
  Ze hebben nooit gehoord van wat Bhagvan Vyasdev ruim 5.000 jaar geleden heeft gezegd: Atmanah Pratikulani, Pareshaam na Samaacharet (d.w.z. wat tegen jouw ziel indruist moet je nooit in handeling brengen t.o.v. anderen).
  Toen Jezus in India studeerde heeft hij o.a. deze lering van Bhagvan Vyasdev opgepakt en aan zijn eigen volk als volgt onderwezen: wat gij niet wilt dat u geschied, doet het een ander niet.
  Persoonlijk vind ik de woorden van Bhagvan Vyasdev in het Sanskriet completer dan de vertaling ervan door Jezus.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.