vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSuccesvolle start Fernandes Ice Cream in Nederland op Palmundo Festival

Succesvolle start Fernandes Ice Cream in Nederland op Palmundo Festival

-

Does Travel - naar Suriname

Vorig jaar heeft Fernandes Ice Cream uit Suriname, het besluit genomen om na 8 jaar terug te keren naar Nederland. Afgelopen weekend kon het grote publiek in Nederland dan eindelijk genieten van de bekende waterijsjes: op het Palmundo Festival werden meer dan 2.500 ijsjes verkocht!

Met de deelname van Fernandes Ice Cream aan dit internationaal festival, wordt invulling gegeven aan de lancering van Fernandes Ice Cream in Nederland. Gestart zal worden met een aantal festivals deze zomer. Het streven is om de waterijsjes dit jaar nog te krijgen in de grote supermarkten zegt een woordvoerder van het bedrijf tegen de redactie van Waterkant.Net

“Het is goed te zien dat ons Surinaams ijs niet enkel aanslaat bij de Surinaamse bezoekers van het festival maar bij een ieder. Indien de vraag blijft toenemen, zal mogelijk wat later in het jaar gestart worden met een trial order van Fernandes melkijsjes waaronder de bekende smaak ‘Fudge’”, aldus de woordvoerder.

Over de kwaliteit is er absoluut geen reden tot zorg: Fernandes Ice Cream N.V. is gecertificeerd volgens de Internationale Voedselveiligheidsnorm FSSC 22000.

Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met Surinam Air Cargo. De ijsjes zijn te verkrijgen op de onderstaande adressen:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Mooi dat Bakras in Nederland nu ook kunnen genieten van Fernandes ice cream, alleen jammer dat ze je tegenwoordig in Suriname eerst een poot uitdraaien als je nog van Fernandes ice cream wilt genieten.


  gemodereerd
 2. Worden de ijsjes in Su gemaakt??
  Dus deviezen van Su im grondstoffen te laten halen en de ijshes in buitenland te laten verkopen?? Surinam air cargo?? Met KLM???


  gemodereerd
 3. debby , jij en ijs , maar de slm heeft geen cargo meer , ze hebben niet eens een papieren vliegtuigje , maar domme debby die ijsjes gaan ook niet met die KLM , ze gaan met de boot en die ijsjes zitten in een speciale gekoelde container , dit over die ijsjes die naar Nederland komen is al een half jaar geleden ook al eens verteld , dus debby jij zal wel niet van fernandes ijs houden


  gemodereerd
 4. WAT, jij bent nog achterlijker.
  In het bericht staat Slm cargo.
  Ik mag vragen stellen. Stel ik ze aan jou?? Steek je snuit niet in anderen hun zaken.
  Als die paar ijsjes met de boot en naar nl gaan met al de kosten, maak ze dan in nl. Goedkope werknemers in Su, grondstoffen met Sur deviezen, goedkoop water van SWM. En de verdiende deviezen blijven in buitenland op hun rekening.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES