Man dood aangetroffen op de Bombayweg

1
Politie in Suriname

De politie in Suriname kreeg afgelopen nacht de melding dat een man zwaar gewond op de Bombayweg te Calcutta is aangetroffen. Ter plaatse aangekomen trof de ingeschakelde politie van Calcutta inderdaad een man aan, die geen teken van leven vertoonde.

Het is vooralsnog niet bekend of het om een aanrijding gaat. Het slachtoffer, van wie de personalia nog onbekend zijn, vertoonde diverse verwondingen. Een ingeschakelde arts stelde de dood officieel vast.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het lijk ter obductie in beslag genomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.