woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan (61) met zeven vonnissen rukt koperen buizen van bewoner weg

Man (61) met zeven vonnissen rukt koperen buizen van bewoner weg

-

Does Travel - naar Suriname

De 61-jarige recidivist John A. is dinsdag op heterdaad betrapt door de politie, toen hij bezig was koperen buizen van een woning aan de Sir Winston Churchillweg in Suriname weg te nemen.

De eigenaar van het bedoelde pand reed op dat moment voorbij. Tot zijn schrik zag hij een wildvreemde man op zijn erf. Na de ontdekking reed hij regelrecht naar de politie van Livorno. Samen met de politie reed de aangever terug naar zijn woning. Ter plaatse aangekomen, werd de dief op het erf betrapt en aangehouden door de agenten.

De verdachte had een kraan, die gevestigd was aan een muur voor de woning, reeds losgerukt. Het water spoot alle kanten op. Verder had hij achter het huis, waar een durotank was geplaatst de totale koperen installatie weggerukt. Hij bekommerde zich niet om het water dat doorstroomde.

Vernomen wordt, dat deze verdachte reeds 7 vonnissen op zijn naam heeft staan. Hij is al vaak aangehouden wegens gepleegde diefstallen. De verdachte liet een enorme ravage achter voor de benadeelde. Die moest een waterleidinginstallateur inschakelen om de losgerukte buizen in orde te maken.

De agenten brachten de man over naar het politiebureau, waar hij na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering is gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Bij de derde keer, hadden ze hem al moeten ophangen!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. 61 Jaar en dan nog steeds te lui om echt te werken voor je geld.

  Ze slopen letterlijk je halve woning voor €10 aan koper.

  De opkoop van metalen zou ook aan banden moeten worden gelecht.
  Want 99,999% is het gestolen goud/koper/lood enz.

  Ik had helemaal de politie niet ingeschakeld, had hem afgeranseld met dezelfde koperen leidingen tot hij kreupel was, daarna dumpen van een brug met een paar betonnen schoenen.


  gemodereerd
 3. ze moeten werkkampen oprichten voor die dieven , zo dat ze werken tot dat ze erbij neervallen , verdomd klojo blijf met je poten af van andermans spullen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES