zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDames aangehouden wegens verduistering ruim 13.000 euro

Dames aangehouden wegens verduistering ruim 13.000 euro

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is de 32-jarige Amanda M. dinsdag door leden van de recherche regio Oost opgespoord en aangehouden. Dit in een zaak aangaande verduistering van meer dan 13.000 euro.

In verband met het onderzoek is eerder de verdachte Roshika J.(25) aangehouden en in verzekering gesteld. Het duo was werkzaam bij een hotel in het district Commewijne.

Ze hebben het bovengenoemde bedrag achterover gedrukt en zijn ermee vandoor gegaan. Na onderzoek zijn beide medewerksters door de mand gevallen.

Roshika gaf eerder toe meer dan 10.000 euro te hebben weggenomen. Op basis van haar verklaring is Amanda op dinsdag 5 juli aangehouden. Ook zij had geen andere keus dan het feit te bekennen.

In het belang van het onderzoek zijn beide dames, na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Doet een hotel in Suriname het zo goed dat ze 13.000 euro in cash hebben?


  gemodereerd
 2. Weet je waarom er nog steeds met zoveel cash geld wordt gewerkt in Suriname? Omdat die klote bankinstellingen het helemaal niet makkelijk maken om zaken te doen in Suriname. De bank lijkt een soort van politie waar je moet verantwoorden waar, wat en hoe je je klein beetje centen vandaan haalt en komt storten op je eigen fokking rekening.

  Zolang er veel cashgeld circuleert, zal de samenleving de dupe blijven van zulke criminaliteit.
  Mensen worden al beroofd voor een paar honderd SRD. Laat staan wanneer het gaat om USD en Euro’s.

  De banken moeten de kleine man en de eerlijke ondernemers niet “pesten” en opzadelen met onnodige administratieve handelingen. Bijna iedereen heeft een smartphone, laat mensen daarmee betalen. Voor wie daartoe niet instaat is, die moet dan geaccomodeerd worden om ook deel te kunnen nemen aan het betalingsverkeer.

  Elektronisch betalen en een cashloze samenleving is niet de toekomst, dat is in vele delen van de wereld al meer dan een decennia een FEIT!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES