Surinam Airways annuleert weer vlucht van Paramaribo naar Amsterdam en terug

32
SLM zet ander ingehuurd vliegtuig in op regionale route
Foto: Vertrekkende passagiers op Zanderij.

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft maandag bekend gemaakt dat zijn vanwege operationele redenen genoodzaakt is vlucht PY993/994 van Paramaribo naar Amsterdam vice versa van woensdag 06 juli aanstaande te annuleren.

“Er wordt met vereende krachten gewerkt aan een passende oplossing voor alle getroffen passagiers die op de hoogte gehouden zullen worden van de nieuwe vertrek en aankomst tijden en dagen”, aldus het bedrijf uit Suriname in een pers communiqué.

Volgens de SLM volgt verdere berichtgeving omtrent het verloop van de vluchtuitvoering van en naar Paramaribo en Amsterdam. Surinam Airways biedt aan de passagiers van vlucht PY993/994 van woensdag 6 juli aanstaande, haar verontschuldiging aan.

Verder geeft Surinam Airways aan dat vlucht PY635 van en naar Curaçao en Aruba op woensdag 6 juli aanstaande normaal volgens schema wordt uitgevoerd.


32 REACTIES

 1. A moro betre oeng tapoe na a bakba winkrie. Verhuur het aan een ander maatschappij.
  Zolang het in handen van suris blijft wordt het nooit wat.
  gemodereerd

 2. Ontbrekend bericht van SLM:
  De luchtvaartmaatschappij SLM geeft verder aan dat het uitbetalen mijn vorstelijk directeursalaris van 10.000u$ normaal doorgang vindt. Want ik presteer en verdien het.
  gemodereerd

 3. Surinam Airways is een pain in the ass.Ik heb het meerdere keren aan den lijfe ondervonden.Daarom wil ik niet meer met ze vliegen!!!
  gemodereerd

 4. RobGay….

  goed blijven zoeken op flightradar naar SLM toestellen, hoor. 😂🥳🥳🥳🥊👋
  gemodereerd

 5. Ze moeten de Haan uit hun ren opdonderen. Hij deugd voor geen moer.
  In de wereld staat hij bekend als niets waard, en Su haalt hem binnen als koning. Idioten.
  gemodereerd

 6. Deze zoveelste anulering is de doodsteek voor de SLM. Er zal niemand meer boeken bij de SLM. Hoe dom kun je zijn als bedrijf. Ik heb altijd bewust met de SLM gevlogen maar vanaf nu
  zal ik zeker niet meer SLM boeken.
  gemodereerd

 7. Deze zoveelste annulering is de doodsteek voor de SLM. Er zal niemand meer boeken bij de SLM. Hoe dom kun je zijn als bedrijf. Ik heb altijd bewust met de SLM gevlogen maar vanaf nu
  zal ik zeker niet meer SLM boeken.
  gemodereerd

 8. Wie nog met SLM vliegt ,is niet goed bij hun hoofd.

  Niemand moet meer boeken met SLM!

  Laten de vliegtuigen maar vol zijn met IPB’ers en de RVC leden.
  gemodereerd

 9. Ik snap niet waarom de SLM niet wordt opgedoekt, want het bedrijf heeft constant problemen en niemand vertelt wat er echt aan de hand is.
  Het wordt tijd, dat wij met zn allen geen tickets meer kopen bij de SLM, want je bent er nooit zeker van of jou vlucht inderdaad door zal gaan.
  gemodereerd

 10. De winstmarges in de luchtvaart zijn gering , dus als een luchtvaartmaatschappij een vliegtuig halfvol laat vliegen draaien zij verlies …dus zolang het het geen volle vlucht is zal de slm annuleren tot ze hun vliegtuig vol hebben ..de haan doet aan efficiëntie en laat kwaliteit liggen
  gemodereerd

 11. De laatste zin moet eigenlijk zijn :in de positie waarin de slm nu verkeerd kunnen zij zich niet veroorloven verlies te draaien , dus winst in plaats van kwaliteit
  gemodereerd

 12. Flitsbericht; de slm heeft besloten een chesna aan schaffen en te landen wanneer de kerosine op is. Dat zal waarschijnlijk in de Atlantische oceaan zijn. Vandaar uit zal een luchtbrug worden aangelegd om de passagiers verder te vervoeren. De luchtbrug is van hetzelfde type als de luchtkasteel waarop de flyovers en de treinverbinding Par’bo-zanderij gebouwd is, geintroduceerd door ddb.
  gemodereerd

 13. Dit lijkt meer en meer op opzet.
  Zo kunnen ze het bedrijf falliet verklaren en voor prulbedrag overnemen en personeel habbekrabs betalen.
  gemodereerd

 14. Het is nu officieel bekend dat De Haan en Jesserun nog niet hebben toegegeven dat de SLM om CASHFLOW problemen niet in staat is aan haar verplichtingen kan voldoen.
  En Santokhi maar blijven schreeuwen, als een speenvarken, dat de SLM in augustus blauwe cijfers zal schrijven.
  Santokhi je ziet zelfs je drollen blauw kleuren want je zal je blauw schijten door je leugens
  gemodereerd

 15. Verder geeft Surinam Airways aan dat vlucht PY635 van en naar Curaçao en Aruba op woensdag 6 juli aanstaande normaal volgens schema wordt uitgevoerd.

  Dit bericht zal vanavond worden ingetrokken want monie no de fu pai a paimang.
  SLM e pai de Haan ala moeng 10.000 Euro en de no mang pai tra sani

  SLM skrep lamga teng
  gemodereerd

 16. Altijd SLM daarom kies Chan alleen voor KLM first class. mmm natuurlijk met het geld van het volk
  gemodereerd

 17. Erg jammer! Mensen hebben keihard gewerkt voor hun vakantie en dan krijgt je dit.
  1.Geen communicatie !
  2.SLM in Nederland is telefonisch niet bereikbaar. (het ergste wat je kan doen als vliegmaatschappij) niet bereikbaar zijn voor de passagier(s) die een vlucht hebben geboekt.
  3 Tegenwoordig moet je niet alleen met je handjes als je land in Suriname maar ook als de SLM vlucht opstijgt vanaf schiphol. (zucht)
  Doe iets! Niets doen is geen optie! SLM
  gemodereerd

 18. Heeft de SLM nog bestaanszekerheid onder deze omstandigheden het zou heb sieren als de maatschappij zich failliet laat verklaren. Er wordt hiermee veel ellende bespaard bij velen. en het zou ook beter zijn voor de goede naam en goede bedoelingen voor land en volk.
  gemodereerd

 19. Waarom geven ze niet toe dat ze failliet zijn.
  Ze laten mensen toch boeken schurken streek.
  gemodereerd

 20. regering de maat is nu toch vol , iedereen klaagt , ook het reisbureau , en niemand van de slm en de overheid komt met een alternatief aandragen , de slm is geen trost voor Suriname , maar gewoon een boevenbende , als je een ticket betaald hebt en jou vlucht wordt geannuleerd krijg je je geld niet terug , want als je je geld terug hebt gekregen kun je toch boeken om met een andere betrouwbare vliegmaatschappij je reis te voltooien
  gemodereerd

 21. santokhi heeft toen toch die de haan aangetrokken , , nou santokhi u heeft op de verkeerde haan gegokt tijdens het hanengevecht
  en die minister van transport jubithana houdt alleen maar van kippen , kippensoep , het ei van de kip , barbecue kip , en kippenvleugeltjes (slm)
  gemodereerd

 22. SLM! het maakt niks uit joh..
  Regel gewoon een alternatief voor de passagiers..sluit definitief de Tent daarna, na dit alles moet SLM niet willen bestaan.
  gemodereerd

 23. De SLM is technisch failliet. Vlieg voortaan via Air France. Je moet wel een rit maken naar Cayenne en terug en via Parijs met de trein naar Nederland. Het wordt zeker een fantastische vakantie en er is meer zekerheid dat de vlucht wordt uitgevoerd. De monopolist KLM is veel te duur. Ja dit krijg je met klote regeringen en hoge piefen bij de SLM, die dit bedrijf misbruikt hebben. ja, jongens. Boontje komt op zijn loontje.
  gemodereerd

 24. Wie herinnert zich mijn laatste deel van mijn posting? Deze was:
  “Verder geeft Surinam Airways aan dat vlucht PY635 van en naar Curaçao en Aruba op woensdag 6 juli aanstaande normaal volgens schema wordt uitgevoerd.
  Dit bericht zal vanavond worden ingetrokken want monie no de fu pai a paimang.
  SLM e pai de Haan ala moeng 10.000 Euro en de no mang pai tra sani”

  Welnu het is dus uitgekomen met onderstaand bericht van de SLM (hoe zuur het ook is):
  “Wij zijn genoodzaakt enkele vluchten op de trajecten tussen Paramaribo en Amsterdam v.v. en Paramaribo en Miami via Guyana v.v. te annuleren.” \\

  • Op de Paramaribo – Amsterdam v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 8, 9, 10, 13, 15, 16 en 17 juli 2022.
  • Op de Paramaribo – Miami via Georgetown v.v. betreft dit uitsluitend de vluchten gescheduled op 9, 12, 16, 19, 23, 26, 30 juli 2022 en 2 augustus 2022.
  gemodereerd

 25. kwakoe v.h.c. jij hebt zeker nooit met de KLM gevlogen , nou wij hebben zowel met de slm en de klm gevlogen , nou die deden elkaar niet veel soms was de slm goedkoper en een andere keer de KLM , maar sinds 2012 hebben we niet meer gevlogen met de slm , toen begon dat gezeik al , met overboekingen ,ja de ndp familie ging voor het normale Surinaamse volk die al geboekt hadden.
  kwakoev.h.c. jij moet toch eens uitrekenen wat zo’n vlucht dan met air france en de auto en de trein gaat kosten , we denken tig maal duurder dan de KLM en je bent meer dan een dag onderweg , tel die kosten er eens bij op , jij zal schrikken , dan toch maar thuis blijven .
  gemodereerd

 26. Blij dst er toch nog reageerders als Wat op Waterkant zitten.
  Dik tien jaar geleden had ik ook mijn neus vol van die hele SLM altijd wel één of ander gezeik, de laatste keer weer dik drie uur vertraging en wat een trammelant om via euclaim je vergoeding te krijgen.
  Een verkeerd soort chauvinisme en zuinigheid hebben er voor gezorgd dat de SLM “nog” bestaat, want zonder inkomsten te veel personeel, geen vliegtuigen en alleen maar schulden heb je toch geen bestaansrecht meer,
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.