Dansen met de Ewald Krolis Tribute band in Musicon Den Haag

0
Dansen met de Ewald Krolis Tribute band in Musicon Den Haag

Op zondag 10 juli presenteert Musicon in Den Haag een pleasure party met authentieke kaseko muziek van de Ewald Krolis Tribute band.

Op deze dag kun je lekker genieten van bekende nummers van Ewald Krolis zoals ‘Mi kanto’, ‘Switi bamaro’, ‘Samba’ en natuurlijk ook ‘Bigi famiri’. Kaarten zijn hier online te koop voor slechts 10 euro of op de dag zelf aan de deur (duurder).

Op 15 mei jongstleden kon het publiek kennis maken met de Ewald Krolis Tribute Band, bestaande uit legendarische muzikanten uit de Surinaamse rootsmuziek zoals Ewald’s broer Robbie Krolis, bekend als ex-drummer en bandleider van Caribean Combo.

Maar ook bekende namen als Renato Grootfaam (Master Blaster) en Earl Ristie (La Caz) hebben de muzikale krachten voor het tribuut aan Ewald Krolis gebundeld en zijn er bij op zondag 10 juli van 18.30u (inloop) tot 23.00u.

Uiteraard is er ook een Surinaamse keuken aanwezig en kun je genieten van heerlijke Surinaamse gerechten. Mis dit niet en haal je kaarten nu via musicon.nl.

Check voor meer info ook het Facebook event en nodig al je vrienden uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.