dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVuistvuurwapen politieagent in bewaring genomen

Vuistvuurwapen politieagent in bewaring genomen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is het vuistvuurwapen van een politieagent, die te werk gesteld is in Brokopondo, zaterdag in bewaring genomen. De agent zou samen met zijn partner betrokken zijn geweest bij een vechtpartij in het centrum van Paramaribo.

De partner van de agent zou een product bij een mall in het centrum hebben gekocht. Achteraf bleek dat het product vervallen was waarna de vrouw om rekenschap vroeg bij de verkoper. Ze mocht een ander product in ruil daarvoor uitkiezen, hetgeen niet in goede aarde bij haar viel.

De vrouw haalde haar partner die politieagent is erbij, waarna een discussie in een worsteling eindigde. Tijdens de worsteling werd een etalage kast aan diggelen geslagen. De politie werd erbij gehaald en beide partijen werden naar het politiebureau overgebracht ter voorgeleiding.

Het besluit werd genomen om het vuistvuurwapen van de agent in bewaring te nemen. De politieman en zijn partner werden na verhoor heengezonden en moesten zich zondag weer melden op het politiebureau, voor verdere afspraken met de benadeelde.

De politie van centrum heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Wat een vreselijk verhaal en voor de partner de vrouw en zoveel boosheid om een vervallen product eerlijk gezegd, ik kan de boze vrouw wel enigzins begrijpen als ik boos ben, ik heb dit ook maar hou je in, ik ken dit gevoel dan wou ik dat ik soms geen vuist vuurwapen maar een grote automatische geweer dan zou de boel goed platliggen, maar ja het is nl ik word in mij ogen geloerd door idioten, maar bakroes, hou je in die bakroes komen zichzelf zeker wel tegen. Boosheid maakt gek ook in suriname. Mijn aziatische vriend houdt mij juist kalm.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES