dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Opening 43e CARICOM staatshoofdenconferentie in Suriname

VIDEO: Opening 43e CARICOM staatshoofdenconferentie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

In het Assuria High Rise gebouw werd zondagavond de 43e CARICOM staatshoofdenconferentie officieel geopend. De opening werd onder andere gekenmerkt door prachtige culturele optredens, die goed werden ontvangen door de aanwezigen.

Suriname bezit vanaf 1 juli 2022, officieel het voorzitterschap van de CARICOM. CARICOM-voorzitter Chandrikapersad Santokhi zal de komende dagen de 43e staatshoofden conferentie leiden.

De Surinaamse president kijkt uit naar een zeer vruchtbare conferentie, waarbij uitdagingen van de CARICOM lid landen uitvoerig worden besproken.

Bekijk hieronder de opening van de conferentie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Oe’aarom hebbe jullie Desi geen spreekbeurt gegeve?
  Tel hij nie meer mee? Of is hij politiek dood?


  gemodereerd
 2. aan poppenkast hecht ik geen waarde, wat zal het gekost hebben , wat het binen zal brengen zal teverwaarlozen zyn. Het anthosiasme van de voorzitter lykt my zeer misplaats. Thuis heeft hy geen enkel puntjes op de i . terwyl niks aan werkgelegenheidt wordt gedaan heeft deze regering ondanks de noodtoestanden in den lande meer aan Feestartikelen besteedt dan aan voedsel pakketen. Het is steenleggen hier steenleggen daar maar daadwerkelyk opvoeren van werkgelegenheidt ,productie en de economi is geen sprake , het is brainwash alom en showbuss. succes ermee


  gemodereerd
 3. een en al poppenkast , weg gegooid geld , wij als bevolking zullen de kosten moeten betalen , eind van de week als die gasten weg zijn , gaat alles weer meer kosten , levensmiddelen, groentes , vlees , kip en vis , brood en ook alles in de bouwmarkten wordt weer duurder , en eind van de maand gaat unleaded weer om hoog , diesel durven ze niet te verhogen , maar wij burgers houden niet van poppenkasten


  gemodereerd
 4. Een Luchtvaartonderneming onder 1 naam voor de CARICOM (Guyana en Suriname) en hiermee in de regio en de wereld over te gaan. In de staartvleugel in een cirkel al de vlaggen vd CARICOM – landen en deze vliegtuigen te zien zijn en deze vliegtuigen te vernoemen naar grote namen van personen uit deze CARICOM-landen.

  Ofschoon SLM is zeer zwaar weer verkeerd en het op dit moment niet in de lucht is tussen AMS – PBM- AMS, komt het wel zeker weer goed.

  Wat ik president Z.E. Chan Santokhi als hij orde gesteld heeft in de huidige SLM uitdaging heel graag daarna zou willen vragen, is nu hij voorzitter is vd CARICOM er niet naar de sterke luchtvaartlanden in de CARICOM kan kijken of ze niet een grote Caribische Luchtmaat Maatschappiij kunnen maken, i.p.v. dat iedere land in het Caribischgebied een eigen luchtvaart Mij heeft.

  Hierdoor zouden ze ook gemakkelijker voor elkaar kunnen maken in de regionale en internationale luchtvaart en de concurrentie ook gemakkelijker aan te gaan.

  Wat ik hierdoor voor deze ene CARICOM Luchtvaart Mij dan zeker ook heel snel van de grond zal komen is ook eigen transportvliegtuigen, waardoor dit voor de regio ook veel voordelen meebrengt voor de economie, de markten van de CARCOM, zekerheid, betrouwbaarheid, voor ondernemers, groenten, vlees, vis, medische apparatuur, medische goederen, militairen, in geval van nood enz om van Guyana en Suriname ea landen in de CARICOM zaken, mensen heel snel te vervoeren/verplaatsen, verzekerd, enz. Alles goed en snel verloopt en mensen in de regio hun ene eigen CARICOM Luchtvaart Mij hebben.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES