Meerdere gewonden bij verkeersongeval met bus

2
Meerdere gewonden bij verkeersongeval met bus

Bij een verkeersongeval met een lijnbus zondag in Suriname, zijn meerdere passagiers gewond geraakt. Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval dat aan het eind van de middag plaatsvond aan de Javaweg.

Vernomen wordt dat de inzittenden van de kerk kwamen en op weg naar huis waren. Ter hoogte van de Kartodikromoweg ging het mis. De chauffeur verloor de controle over het stuur en kwam met het voertuig in de goot lang de weg terecht.

In de bus zaten zowel volwassenen als kinderen. Zeker vijf mensen zijn gewond geraakt en met ambulances afgevoerd voor medische behandeling.

De buschauffeur verklaarde niet te weten wat er mis is gegaan. De Surinaamse politie doet onderzoek naar het voorval.


2 REACTIES

  1. Ik hoop dat alle buschauffeurs dit lezen. De oorzaak van het ongeluk zal als altijd te hard rijden zijn. De buschauffeur is NOOIT aansprakelijk. Ze rijden als idioten alsof het prive vervoer is. Schelden als t even kan, omdat ze van mening zijn dat zij alle mogelijke voorrang hebben. Als passagier heb je pech. Hoop echt dat er op den duur verandering komt. Je betaald namelijk om veilig op je bestemming aan te komen!!!
    gemodereerd

  2. Als de chauffeur niet weet wat er mis is gegaan, dan reed hij onder invloed van iets..
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.