donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameStartsein gegeven voor herstel asfaltwegen in Para

Startsein gegeven voor herstel asfaltwegen in Para

-

Does Travel & Cadushi Tours

President Chandrikapersad Santokhi heeft donderdag ceremonieel het startsein gegeven voor het herstellen van de asfaltwegen in het district Para. Het district heeft veel belangrijke wegen, die ons leiden naar recreatieoorden, maar ook de Internationale Luchthaven.

Santokhi gaf tijdens zijn toespraak aan, dat de regering Santokhi-Brunswijk reeds bij aantreden al geconfronteerd werd met zware uitdagingen. Meeste werkzaamheden waren stopgezet, vanwege de slechte economische en financiële situatie, omdat er geen geld was.

“Regering Santokhi- Brunswijk heeft met man en macht gewerkt, om het vertrouwen bij projectuitvoerders te herstellen, waar de resultaten nu voor zichzelf spreken. Vele organisaties en landen hebben reeds aangegeven wederom samen te willen werken met ons geliefd Suriname.
Door goed beleid, is Suriname erin geslaagd om te sparen en projecten, die prioriteit genieten uit te voeren, zoals deze”, zei het staatshoofd.

De president gaf verder aan, dat goede infrastructuur prioriteit geniet, wat vooral te maken heeft met de veiligheid van lokale burgers en toeristen, die in ons land vertoeven. Projectmatig komen wordt het infrastructuur in alle districten opgepakt. “Het is hoogtijd, dat het volk merkt dat de woon- en leefomstandigheden verbeteren. Het ministerie van Openbare Werken blijft het beleid van deze regering uitdragen met uitvoer van het project, herstellen van asfaltwegen”, aldus Santokhi.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. In dit poppenkast spelletje is deze regering heel goed. Voor elk klein dingetje maken ze een groot feest van. Met de president natuurlijk voorop. Wanneer gaat de president de grondrovers van vooral de ABOP laten oppakken. Of durft hij dat niet, omdat er enkele vhp’ ers zoals de heer Jogi er ook bij zitten. Schaamtelose corrupte bende.


  Maak melding

 2. In dit poppenkast spelletje is deze regering heel goed. Voor elk klein dingetje maken ze een groot feest van. Met de president en vice-president natuurlijk voorop. Wanneer gaat de president de grondrovers van vooral de ABOP laten oppakken. Of durft hij dat niet, omdat er enkele vhp’ ers zoals de heer Jogi er ook bij zitten. Schaamteloze corrupte bende.


  Maak melding

 3. Hopelijk kost dat geen 60 miljoen usdollars, zoals die 10 km waardeloze weg genoemd naar de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D.


  Maak melding

 4. Deze wegen waren door Bouterse reeds geasfalteerd of was deze berichtgeving fake news. Wie houd wie voor de gek?
  Die oude politieke partijen moeten allemaal verdwijnen. Dus geen NDP VHP en Abop meer.
  NPS: ik vind persoonlijk dat jullie voor de gek worden gehouden door de coalitie.
  Ik zou gemeen terug doen als ik jou was. Wachten tot wijziging kiesstelsel en dan uit de coalitie stappen. Deze actie zal veel politieke stemmenwinst veroorzaken anders loop je ook een slechte naam op door de VHP en ABOP wat zeker weer zetels gaat kosten.


  Maak melding

 5. Niemand veryrouwd jullie. Denk je dat men gaat werken??
  Je ministers zeggen we betalen geen schulden van vorige regeringen, maar is voor het land. Jij zegt er is geld maar je betaald de buitenlandse schulden niet. Waar zijn de gelden die staatsolie geeft?? Boevenbeesten


  Maak melding

 6. Tja en dan zou ik wel een andere aannemer het werkt laten doen, en niet van die Chinese rotzooi gebruiken.

  Laat de Surinamers zelf maar hun wegen bouwen, dan waarderen ze het misschien wat meer.
  En beseffen ze ook dat wegen regelmatig onderhoud nodig hebben.


  Maak melding

 7. Goede sier maken voor de buitenlanders de Surinamers kunnen de pot op helaas.
  Ze moeten de wegen gewoon eenzijdig afsluiten en de wegen grondig aanpakken inplaats van zoals de tandarts het doet bij gastjes plomberen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES