maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie treedt op tegen truck beladen met houtblokken

Politie treedt op tegen truck beladen met houtblokken

-

Does Travel - naar Suriname

De Motorsurveillance Dienst (MSD) van de Surinaamse politie heeft maandag 27 juni omstreeks 13.30 uur tijdens controle werkzaamheden opgetreden tegen een truck, die beladen was met houtblokken en vanuit Commewijne richting Paramaribo de Wijdenboschbrug op wilde rijden.

Aangezien het verboden is dat beladen vrachtvoertuigen zich overdag over de Wijdenboschbrug begeven, werd de bestuurder bij de voet van de brug tijdens controle van de MSD tot stoppen gesommeerd, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie constateerde daarbij ook dat het voertuig maar van één kentekenplaat was voorzien en niet ter herkeuring was aangeboden. De vrachtwagenchauffeur werd ter zake geverbaliseerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. De politie heeft goed gehandeld, maar het had beter gekund. Ze hadden b.v. die truck aan de voet van de brug kunnen afzinken, om de brug te versterken en ook om als waarschuwing te dienen voor andere idioten, die met niet gekeurde houttrucks over de brug willen rijden.


  gemodereerd
 2. Suriname levert belangrijke grondstoffen voor meubels
  21 juni 20220, Bron: Waterkant.net.

  Zie wie de houtverkopers en houtconcessie hebben in Suriname en de bomen om laten kappen in Suriname zijn en dit voor een appel of ei verkopen aan China ea verkopers over de hele wereld en zie wat er met Surinaamse hout dat in eindproducten gemaakt wordt in bovenstaande artikel over de hele wereld hiermee wordt verdiend.

  Zie het verlies van Suriname als het om vermogen gaat, geen werkgelegenheid voor houtondernemers die eindproducten kunnen maken en deze verkopen voor valuta aan ondernemers in het buitenland en Surinamers veel meer aan kunnen verdienen en een beter leven kunnen opbouwen.

  Stop de uitverkoop van ons rondhout onmiddellijk aan de Chinezen ea opkopers uit het buitenland. Wij kunnen zelf onze eindproducten maken en verkopen voor het buitenland.


  gemodereerd
 3. Allen,

  Het zit heel simpel in elkaar in Suriname.
  Hout kappen wordt geregeld door de rijke mensen hier in Su.
  Een boete is niets voor deze chauffeur.
  Mensen uit de vorige politiek hebben hier een grote aandeel in.
  Alles in Su is corruptie, de rijken worden rijker.
  De huidige regering is bezig dit te stoppen, maar dat zal nog even duren, want als je een contract heb getekend met de vorige regering kan je niet zomaar stoppen.

  SUCCES


  gemodereerd
 4. die vrachtwagen met de rondhout is toch in beslag genomen ?? , en het rijbewijs van deze deze chauffeur invorderen ?? , en deze rijdende moordenaar lang opsluiten , deze zak wilde zeker snel geld verdienen om niet te wachten tot het avond is , hij had pech dat de politie daar voor de brug was


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES