Mislukte roofoverval bij vastgoedbedrijf; bewaker mishandeld 

3
Politievoertuigen op locatie in Suriname

Twee criminelen hebben afgelopen nacht geprobeerd een roofoverval te plegen bij een vastgoedbedrijf aan de Kwattaweg in Suriname. Door hevig verzet van de bewaker konden de overvallers niets buit maken en renden weg.

Volgens de bewaker waren de rovers gewapend met vuistvuurwapens. Hij werd daarmee mishandeld en liep verwondingen op aan het hoofd. Daar de wachter zich verzette verlieten de verdachten de plaats zonder iets mee te menen.

De politie van Kwatta was ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


3 REACTIES

  1. ‘A bewaker dis law’. Als twee, ³met vuistvuurwapens bewapende rovers mijn eigdn bezittingen willen stelen, zal ik.me niet verzetten, laat staan als ze de troep van iemand anders willen stelen. Die bewaker heeft maar één leven en dan brengt hij dat in gevaar om de spullen van zijn baas te beschermen? Als de bewaker doodgeschoten was, is het nog de vraag of zijn nabestaanden een pensioen van de baas zouden krijgen of dat zikn baas bij zijn begrafenis aanwexig zou zijn.
    gemodereerd

  2. Een bewaker weet waar voor hij is aangenomen het bewaken van zijn werkgever en zijn eigendom, deze bewaker heeft uitmuntend zijn werk uitgevoerd zo hoort elke bewaker te zijn anders waarvoor neem je een bewaker in dienst.
    gemodereerd

  3. Preciesss a bewaker dies law echte want die eigenaar zelf zou toegeven of weg proberen te rennen🤦🏾‍♀️🤣🤣🤣
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.