dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieKindje (2) speelt met aansteker en veroorzaakt brand in slaapkamer

Kindje (2) speelt met aansteker en veroorzaakt brand in slaapkamer

-

Does Travel - naar Suriname

Een beginnende brand dinsdag in een woning aan de Cocbolohoutweg in Suriname, heeft een slaapkamer volledig vernield. Het vuur begon in die kamer, waar een kind van twee jaar met een aansteker aan het spelen was.

Het laagbouw huis wordt bewoond door een 65-jarige gepensioneerde vrouw met 3 minderjarige kleinkinderen. Ze lag rond 16.30u te slapen in de woonkamer toen een 7-jarige kleinkind haar wakker maakte omdat de 2-jarige brand had veroorzaakt.

De vrouw raakte in paniek toen zij de rookontwikkeling zag. Ondertussen had een buurman de rook ook waargenomen, waarna hij diverse keren met een emmer water uit een goot in de buurt haalde, om het vuur te blussen.

De Surinaamse brandweer en politie waren inmiddels ook al ingeschakeld, maar de brand was al door de buurman geblust toen ze arriveerden. Niemand raakte gewond. De schade is aanzienlijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Gelukkig dat de buurman kon helpen.
  Pluimpje voor die man.
  Willen ouders hun eigen ouders met rust laten en hun kinderen bij een oppas zetten.


  gemodereerd
 2. Tja, als je op je 65e op kleintjes moet passen…

  Beslist geen middagtukkie doen, want het had zomaar een hele lange tuk inclusief aansluitende crematie kunnen worden, gelukkig is ze op tijd gewekt en heeft ze een goede buurman.

  Die kleintjes zijn op die leeftijd vliegensvlug, dus je moet zelf sowieso al super snel zijn, met nog twee extra ogen in je achterhoofd.
  Voortaan gewoon je troep opruimen, zodat ze nergens bij/aan kunnen komen.


  gemodereerd
 3. Je kan drie kleintjes toch niet zomaar zonder toezicht laten en dan zelf te gaan slapen. Dan heb je echt geen verstand en verantwoordelijkheid in je hoofdšŸ¤”


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES