Criminelen vandaag weer actief nabij Kasipora: slachtoffer schiet terug op rovers

3

Twee criminelen hebben vanmiddag, omstreeks 12.15u vanuit het bos nabij Kasipora in Suriname, schoten gelost op een pick-up die over voormelde weg reed. In het voertuig zaten drie personen die vanuit Mamainie kwamen.

Waterkant.Net verneemt dat er vanuit de pick-up terug is geschoten op de rovers. Het is echter niet bekend of de daders geraakt zijn.

Gisteren zijn vier slachtoffers op dezelfde lokatie beroofd van hun persoonlijke spullen en een onbekend geldbedrag. Vandaag heeft een van de slachtoffers teruggeschoten op de daders. De slachtoffers bleven ongedeerd, maar hun voertuig heeft enkele kogelinslagen opgelopen.

Verschillende eenheden, waaronder politie Paranam zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek.Het onderzoek duurt voort.

3 REACTIES

 1. hopelijk zijn die criminelen geraakt en doodbloeden in het bos , de aasgieren ruimen ze wel op
  amoksie zei op de radio dat hij het erg vond , nou amoksi overleg met de minister van defensie of de militairen ingezet kunnen worden en een klopjacht houden op alle criminelen daar , want amoksie jou kps kunnen niets
  gemodereerd

 2. Ik hoop dat de inzittende tenminste 1 raak heeft geschoten en evt de ander een herinnering aan zn boevenbestaan heeft opgeleverd. Boesmeti sai moeilijk iem sakka koegroe gi.
  gemodereerd

 3. Goed zo, schiet terug. Dat zal die criminelen leren. Overheid, doe als Amerika. Iedereen ter zelfverdediging – bij afwezigheid van de politie – een wapen ter zelfverdediging. Dat zal dat gespuis leren om van andermansspullen al te blijven. Deze boeven genieten ook bescherming van de Minister van Politie omdat ze op hem lijken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.