maandag, november 27, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan beweert slachtoffer uit zelfverdediging te hebben gestoken

Man beweert slachtoffer uit zelfverdediging te hebben gestoken

-

- Advertisement -

De 40-jarige Iwan S. is donderdag door de politie in verzekering gesteld, nadat hij een 21-jarige jongeman in zijn rug had gestoken. Dit gebeurde voor een supermarkt op de hoek van de Kankantriestraat en de Herman Steinbergstraat in Suriname.

De verdachte deed donderdag aangifte tegen het slachtoffer en zijn comparanten. Iwan beweerde bij de politie, dat het slachtoffer en zijn twee vrienden hem aanvielen. Bij die gelegenheid haalde de verdachte een mes tevoorschijn.

Hij maakte daarmee steekbewegingen in de richting van het slachtoffer, waarbij de jongeman in zijn rug is geraakt. Volgens de verdachte handelde hij uit zelfverdediging.

- Advertisement -

Deze verklaring van de verdachte kwam echter ongeloofwaardig over bij de politie. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Iwan in verzekering gesteld. Het slachtoffer was een dag ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Hij verkeert buiten levensgevaar.

Het motief achter de steekpartij is een slepende familieruzie.


opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

- Advertisement -
Does Travel & Cadushi Tours
1 REACTIE
  1. In de rug steken uit zelfverdediging? Valt me nog mee, dat hij niet beweert, dat het slachtoffer achterwaarts zich in het mes heeft geworpen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES