vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFietsende dame op klaarlichte dag klemgereden en beroofd van halsketting

Fietsende dame op klaarlichte dag klemgereden en beroofd van halsketting

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een 23-jarige fietsende dame woensdagmiddag omstreeks 15.15u aan de Wakibasoestraat door twee criminelen klemgereden en daarna beroofd van haar halsketting.

Volgens het slachtoffer fietste ze naar huis, toen een zwart gelakte auto haar ter hoogte van pandnummer 26 klemreed. Door deze handeling van de daders kwam zij met haar fiets ten val en ze liep schaafwonden aan haar knieën op.

De bijrijder stapte uit de auto en griste haar halsketting weg. Na de daad stapte de rover in de vluchtauto en reden zij richting De Boerbuitenweg. De politie van Munder was ter plaatse voor onderzoek.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Makeba , verrotte monsters moeten toch verdelgd worden , maar met die nibte zijn die monsters zo weer vrij en slaan dan weer toe , dus er zullen steeds meer monsters bijkomen , en die amoksi doet niets
  vele Surinamers gaan als het donker wordt niet meer op straat , straks durven ze op klaarlichte dag ook niet meer op straat te komen , deze regering moet per direct keihard optreden tegen dat gezwel( die monsters) , zo niet dan is het einde van Suriname nabij


  gemodereerd
 2. WAT 26 juni 2022 Bij 01:38
  Makeba , verrotte monsters moeten toch verdelgd worden , maar met die nibte zijn die monsters zo weer vrij en slaan dan weer toe , dus er zullen steeds meer monsters bijkomen , en die amoksi doet niets
  ====
  Watje, dit noemt de president van jou prudent beleid. Hij durft die incompetente ABOP minister niet te ontslaan. Die president kan niets doen tegen de grondrovers van de ABOP, ook omdat mensen als Jogi van de VHP mee profiteren. Schaamteloos allemaal.

  Trouwens, Nibte doet gewoon haar werk heel goed, maar de PG en de rechterlijke macht deugd niet in dat land.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES