Adek-studenten eindigen op 2e en 3e plaats tijdens internationale ontwerpcompetitie

1

In een zaal samen met Braziliaanse, Frans-Guyanese en Haitiaanse ontwerpers mochten studenten van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (Adek) op 22 juni hun ontwerpen in Frans-Guyana presenteren aan een internationale jury.

Het was een spannend moment, het project waaraan de Adek-studenten met docent Marciano Dasai 8 maanden geleden begonnen waren, moesten zij binnen 20 minuten in detaille uitleggen. Het ging om een hospitaal dat ontworpen moest worden voor de Fransen.

Priscilla, Zubair en Sandesha presenteerden hun ontwerp Harmony Care center en Shrada haar ontwerp The Womb. De presentaties en vragenrondes duurden bijna een halve dag en aan het eind werd bekendgemaakt dat Suriname op de 2e en 3e plaats is geëindigd.

De studenten van Haïti eindigde op de 1e plaats en kregen daarvoor 3000 euro. Priscilla, Zubair en Sandesha eindigden op de 2e plaats en ontvingen 2000 euro. Shrada eindigde op de 3e plaats en mocht met 1000 euro naar huis.


1 REACTIE

  1. nu al knappe koppen , maar als ze klaar zijn op de adek , dan lonkt het geld in het buitenland , en gelijk hebben ze , Suriname kan ze verder niets bieden , ook niet als over 4 jaar de olie en gas uit de putten worden gehaald
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.