zondag, februari 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie50-jarige verdachte maakt van het stelen zijn beroep om te overleven

50-jarige verdachte maakt van het stelen zijn beroep om te overleven

-

Does Travel & Cadushi Tours

In Suriname is de 50-jarige notoire dief Maikel M. afgelopen donderdag voor de zoveelste keer door de politie van Livorno opgepakt en in verzekering gesteld wegens diverse diefstallen.

Zodra de verdachte groeten en fruit van buurtbewoners ziet, oogst hij alles zegt de politie. Ook zou hij in de nacht van 13 op 14 juni twee kruiwagens en een accu van een tractor hebben buitgemaakt op een woonadres aan de Sir Winston Churchillweg.

Deze strafbare handelingen van de verdachte zijn vastgelegd op camerabeelden. Maikel werd positief herkend op die beelden. Volgens de politie heeft deze verdachte van het stelen zijn beroep gemaakt.

Hij verklaarde bij de politie, dat hij steelt om te overleven. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de recidivist in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

8 REACTIES
 1. deze 50 jarige klootzak wil niet werken , neen deze klojo gaat spullen en groentes stelen van anderen die het werk doen , echt een spuitje geven en hij zal nooit meer iets stelen
  o ja alle ndp-ers hebben ook het beroep stelen


  gemodereerd
 2. Na 3 mnd is hij weer vrij. Als hij pakslaag krijgt vam boze buren hoor je ook de politie . Ze moeten hem in elkaar trappen en niet filmen


  gemodereerd
 3. Wat is Suriname toch behoorlijk laag gevallen. Vroeger werkten wij om te leven of te overleven. Tegenwoordig moeten wij stelen om hetzelfde te bereiken. Ik zou het waarom hiervan graag willen weten. Is deze man een luie donder? Kan hij niet werken? Kan hij geen baan vinden? Is hij verslaafd? Of zijn er andere redenen waarom hij het stelen tot een beroep maakt. Kijk overheid, een wetenschappelijk onderzoek hiernaar is nodig om te weten welke maatschappelijke veranderingen aangebracht moeten worden in Suriname om stelen te ontmoedigen. Of wilt u liever dat alle Surinamers stelen tot hun beroep maken. Misschien is de oplossing van dit probleem eenvoudiger dan we denken. Gedenk: Suriname verkeert in een meervoudige crisissituatie. Alleen met een crisismanagement kan je het tij keren. Ik ga de wetenschap in Suriname niet propageren, maar met de niet wetenschappelijke benaderingen van jullie kom je niet ver.
  Julian Wit heeft gelijk: met domme mensen kan je het niveau van een land niet opkrikken. En dit komt door uw “friends and familie politiek systeem”. Deze mensen denken alleen maar aan hun eigen belang. Het belang van Suriname en de Surinamers interesseert ze geen moer. Pengel noemde dit ooit het “Koepari systeem.”Mensen die het land liever achteruit (bloedzuiger) dan vooruit brengen.


  gemodereerd
 4. De buurtbewoners moeten deze luie donder helemaal kreupel slaan en daarna gewoon ergens in een waterput laten verwijnen.

  Mis je toch niks aan, dit puur onkruid en dat moet je preventief verwijderen anders blijft het terugkomen.

  Deze luie donder kost de samenleving alleen maar geld.


  gemodereerd
 5. Medecelgenoten opgelet hij komt eraan en zal ook in zijn nieuwe omgeving zijn “beroep” uitoefenen.


  gemodereerd
 6. hoezo stelen om te overleven, hij zou toch eens een keer die kunnen gaan werken . Ik stel voor dat ze hem iedere dag de hele gevangenis laten schrobben en dweilen, dan kan hij alvast een beetje werkervaring opdoen.


  gemodereerd
 7. 2 Optie,s voor deze slappe broeder: Bosje brug, of in de vleesmolen.
  Voor de arme hongerige, straathonden van Su! Een kogel van een
  zware kaliberdoor zijn goedkope hoofd jagen, kost minder!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES