Vader (36) en 17-jarige zoon dood bij familiedrama Redidotistraat

6
Vader (36) en 17-jarige zoon dood bij familiedrama Redidotistraat
Familie en vrienden hebben deze foto van vader en zoon gedeeld via social media.

De vader en zoon, die donderdag aan het begin van de avond om het leven zijn gekomen aan de Redidotistraat in Suriname, zijn de 36-jarige Renato B. en zijn 17-jarige zoon Danique B. Het motief is nog onbekend. Vernomen wordt dat de 36-jarige man kampte met psychische problemen.

Hij zou zijn zoon hebben doodgeschoten en daarna de hand aan zichzelf hebben geslagen. De man gebruikte een jachtgeweer voor zijn daad.

Waterkant verneemt dat de 17-jarige een kleinzoon is van minister Achaibersing en met zijn moeder aan de Nagelstraat (zijstraat Kwattaweg) woont. Donderdagmiddag omstreeks 17.30 uur werd hij gebeld door zijn vader en ging vervolgens naar diens woning aan de Redidotistraat.

Kort nadat de 17-jarige bij zijn vader was aangekomen, hoorden omstanders twee schoten. Zij stelden een onderzoek in en troffen vader en zoon in de garage met schotverwondingen.

De politie werd ingeschakeld en arriveerde snel op locatie. Twee ambulances die ook snel ter plaatse waren, konden onverrichterzake terugkeren omdat de slachtoffers reeds waren overleden. Vader en zoon hebben schotwonden aan de borst.

Het onderzoek duurt voort.


6 REACTIES

 1. Wat Verschrikkelijk!!! Hartverscheurend!!!
  Minister Achaibersing: hierbij mijn Medeleven en alle Sterkte voor U Allen!🙏🏼
  gemodereerd

 2. Als ik naar de foto kijk doet het mij erg veel pijn, omdat ik een knappe jongeman zie die zijn vader lief heeft. Dit is diep tragisch en maakt opnieuw duidelijke dat veel mannen niet goed om kunnen gaan met tegenslagen in hun leven. Ik vraag mij af of de huisarts en andere personen in de omgeving van de vader geen signalen hadden ontvangen dat hij met dergelijke plannen rond liep? Was er geen andere uitweg mogelijk?
  gemodereerd

 3. Vreselijk. Ik denk dat die jongen van zn vader hield ook al had de man problemen. Vreselijk voor de moeder.
  Sterkte aan de nabestaanden.
  Hij had nog zo een mooi leven voor zich
  gemodereerd

 4. triest ,de vader 36 jaar oud en zijn zoon 17 jaar dus jonkies en van kogels wordt je niet ouder
  we horen het later wel of het moord en zelfmoord is
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.