donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieTurkse crimineel aangehouden in Suriname

Turkse crimineel aangehouden in Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Justitieel Interventie Team heeft een Turkse crimineel aangehouden in Suriname. Hij is vermoedelijk een belangrijke spil in een groot internationaal opererende crimineel netwerk, dat zich onder andere met de illegale drugshandel en witwaspraktijken bezighoudt.

Bij de aanhouding zijn diverse communicatie middelen alsook een illegaal automatisch vuurwapen en geldbedragen in vreemde valuta en Surinaamse Dollars aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachte is in het belang van het verder onderzoek in verzekering gesteld en is er een beperking vrije verkeer met de raadsman opgelegd, meldt het Openbaar Ministerie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

12 REACTIES
 1. Su is helemaal naar zijn mallemoer, allerlei drugs gerelateerde klootzakken
  komen daar binnen. Ja wat wil je de ex pres, was de beste van het land met
  zijn tolerantie wat drugs betreft. Als je maar niet in zijn vaarwater komt zit
  je wel snor. En de huidige Pres slaapt nog beter dan de ex pres, want hij
  doet er geen klote aan.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. Voor Turken speelt de islam geen rol van betekenis. De Turk die alles doet wat de Islam verbiedt en eet ook onrein vlees. Voor de Turk is het geloof ondergeschikt aan hun nationalisme. Ik roep de Surinaamse moslimgemeenschap om niet de Turkse tradities over te nemen want dan zou men tot de ontdekking komen hoe vals ze zijn.
  Wat komt deze saka saka hier doen. Jaag dit soort het land uit.


  Maak melding

 3. regering gaat u nog meer afspraken maken met de turken , nou dan komen er meer van die criminelen naar Suriname , president wanneer wordt die minister van bibis vervangen deze minister houdt zich bezig met schurkenstaten


  Maak melding

 4. ook was de minister van transport aan het woord en die zei dat wij als volk de slm moeten steunen , hoe minister wij het gewone volk kunnen geen vliegticket betalen , en u geeft al veel te veel geld wat van het volk is aan de slm , ja jullie en jullie familie vliegen gratis he , president wanneer wordt die minister van transport vervangen


  Maak melding

 5. Na de Guyanezen, Haïtianen, Dominicanen, Brazilianen nu ook Turken. Dat laatste is oud nieuws, tjek al die casino houders.

  Dit zijn de gevolgen als je stemt op een veroordeelde, die “warme banden” heeft met de onderwereld. Uitschot vd aarde binnen gelaten, tjek die psa-database.
  Ook jij, die stilzwijgend hebt toegekeken bent schuldig.


  Maak melding

 6. Binnenkort komen er ook Mocro’s erbij, want het water staat heel
  hoog. En het water is ook zeer hoog en troebel, vult maar zelfs aan!

  @ Papa Jantje uit Livorne
  ”Je vergeet 1 land en dat is, Thailand”.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. @ popo jantje je reactie over singapore ook saudi arabie niet alleen turken maar ook antillianen en andere rassen houden zich ook met drugscriminaliteit bezig hoor. Opmerking mooie reacties maar als ik zulke reacties zou plaatsen dan in nl en su zou bom ontploffen zonder springstof. Dan zou ik demoniseren dit woord zou ik te horen krijgen en grote enge ogen …van personen zoals de bruine rioolratten.


  Maak melding

 8. Grappig om te lezen dat sommigen mensen zeggen dat het aan turken ligt. Maar de grote criminelen in Suriname zijn toch ook gewoon surinamers van alle kleuren


  Maak melding

 9. Mensen kom maar massaal in SU!! Toeristen kom op!! Het is ons geliefde SU!! kon esi baka!! ons mooie SU! LOOP NAAR DE MAAN!!!! moro kondre de ete !!

  SU moet omgedoopt worden! Katholieken geven giften!! Vergif deze klootzakken!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES