dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDominicaanse vrouw steekt Braziliaanse man die haar mishandelde dood

Dominicaanse vrouw steekt Braziliaanse man die haar mishandelde dood

-

Does Travel - naar Suriname

Een 35-jarige Dominicaanse vrouw, die woensdagavond na een vechtpartij haar 45-jarige Braziliaanse vriend met een mes heeft doodgestoken, is door de politie in verzekering gesteld. De steekpartij gebeurde omstreeks 23.30u op het goudveld Currutela da Claudia in het Sarakreek gebied.

Na de melding ging de politie van Brokopondo ter plaatse voor onderzoek. De vrouw verklaarde, dat zij vaker door haar partner werd mishandeld. Op die bewuste avond vroeg zij om een kus, waarna haar vriend boos werd en haar begon te mishandelen. De vrouw liep naar de keuken en pakte daar een mes.

Volgens de vrouw kwam de man terug om haar weer te slaan, waarna zij hem met het mes heeft doodgestoken. Volgens de politie is het slachtoffer ter plaatse overleden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de Dominicaanse vrouw in verzekering gesteld. Het mes, waarmee zij de man heeft doodgestoken is nog niet achterhaald.

De politie van Brokopondo heeft het verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Alleen maar misdadigers nu. Heel vroeger, in de zestiger jaren, was het rustig in Paramaribo. Toen kwamen de djoekas uit de bossen. In de ze tiger jaren kwamen de djoekas ekas, assaal naar de stad en toen. Egon het onveiliger te worden. Na de revolutie kwamen al e soorten criminelen uit andere landen naar Swietie Sranang.
  Jammer.


  gemodereerd
 2. Sorry, maar ik geloof dit in mijn ogen verzonnen verhaal niet. Er zit veel meer achter.


  gemodereerd
 3. Geloof er niks van.
  Je moet als vrouw wel erg achterlijk zijn, om een kus te vragen aan een vent die je al vaker heeft mishandelt.

  Maar wat ik erger vind.
  Een Dominicaanse vrouw en Braziliaanse vent, wie zijn toch al die mensen?

  Wat doen doen die lui in Suriname? Wie heeft dit soort gajes binnen gelaten?

  Als ik verdomme op vakantie wil naar een ander land, dan moet ik geen crimineel verleden hebben, werk hebben, een goed inkomen hebben, genoeg cash bij me hebben, alleen dan mag ik als toerist met een 1 mnd. visum de toerist te spelen.

  En dit soort gasten komen en gaan van land naar land, zijn net sprinkhanen.


  gemodereerd
 4. Het is te triest voor woorden dat men vind dat een ander mens voor sprinkhaan uitgemaakt mag worden, alleen maar omdat ook die persoon opzoek gaat naar een beter leven. Niemand verlaat huis en haard als hij het goed heeft. Het is triest wat hier gebeurt is, twee mensen die voor een goed leven ergens anders heen gingen en elkaar dan naar het leven staan. Heel triest.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES