Autobestuurder op klaarlichte dag klemgereden en beroofd

5

Een automobilist in Suriname is donderdag op klaarlichte dag door twee gewapende mannen beroofd, toen hij met zijn auto over de openbare weg reed. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat deze beroving rond 10.45u plaatsvond aan de Roosstraat.

Het slachtoffer reed samen met zijn chauffeur over de voormelde weg, toen zij door drie mannen in een zwart gelakte Toyota Vitz werden klemgereden. Twee van de mannen stapten uit, van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen.

Onder bedreiging maakten de overvallers een handtas van het slachtoffer buit, met daarin 40.600 Euro, 3.000 USD en 40 gram ruw goud buit. Ook rukten zij een gouden halsketting van het slachtoffer weg. 

De daders stapten na de beroving in het gereedstaande voertuig en reden richting Kamperfoeliestraat. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek, maar zij heeft nog geen aanhoudingen kunnen verrichten. Het onderzoek duurt voort. 


5 REACTIES

 1. ZE Santokhi moet de burger het recht geven om een vuurwapen te dragen (in het openbaar)., zodat de hardwerkende ondernemer, waar dit land zo afhankelijk van is, zichzelf in bescherming kan nemen. Het is niet moeilijk te gissen in welke bevolkingsgroep deze laffe daders gezocht moeten worden.
  Altijd klaagt ze dat ze gediscrimineerd wordt maar voor het grootste deel ligt de oorzaak bij hen zelf. Overal is dit duidelijk waarneembaar welke groep oververtegenwoordigd is in de criminaliteit.
  gemodereerd

 2. Deze soort klootzakken verdienen geen celstraf maar, rechtstreek een
  kogel van een zware kaliber, door het hoofd! De belasting betalers hoeven
  er niet voor boeten, zou ik zeggen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Als je deze boeven willen vangen moet de politie bij de auto dealers post gaan vatten zodra ze roven gaan ze auto ’s kopen amoksie is een grote nul hij denk te kortzichtig elke dag gebeurt er wat iedereen die een suto rijd moet gevraagd worden waar ze werkzaam zijn al heb je het op naam van je zus of broer gezet gewoon onderzoeken wil men mij zeggen dat een ieder die een auto in suriname bestuurd eerlijk aan die auto is gekomen er word nooit gevraagd hoe ze aan dat geld is gekomen onder deze regering is het erger geworden zo een klein land en er word dagelijks geroofd en er niemand die iets eraan kunt dien er zijn genoeg optie.s
  gemodereerd

 4. 2 dingen betalen goed in Su. Politiek en roven. Daar alleen krijg je veel geld.
  gemodereerd

 5. Als je een chauffeur hebt en met dit soort bedragen onderweg bent, zou het handig zijn als die chauffeur ook weet in dit soort situaties te handelen. Hard achteruit rijden en je stuur omgooien dan draait de auto om zijn as en weg ben je
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.