zondag, april 21, 2024
HomeNieuws uit SurinameZwaar transport wordt nu gecontroleerd te Zanderij

Zwaar transport wordt nu gecontroleerd te Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

In het kader van de beteugeling van onverantwoord zwaar transport in het zuidelijk deel van Para, is er in het wooncentrum Zanderij een controle post opgezet, welke bemand wordt door bestuursambtenaren, politie en militairen.

De rijweg Zanderij-West Suriname is gesloten voor verkeer met een asdruk boven 4-ton, maar de wegafsluiting wordt genegeerd door transporteurs van rondhout en ander materiaal.

Door de vrachttransport en de aanhoudende regens raakt de weg onbegaanbaar voor de plaatselijke dorpsgemeenschappen met het gevolg tot isolatie van de dorpen.

Dorpsgemeenschappen hebben in hun streven om niet gëisoleerd te raken, de aandacht van de overheid gevraagd, door de weg te barricaderen.

Naast controle op de voertuigen van zwaar transport zal deze post ook voorzien in criminaliteitbestrijding en surveillance in de directe woongemeenschappen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Beleidsmakers, ga werken aan een wet die transporteurs verplicht stelt om zwaar materieel niet meer over de weg, maar over water te vervoeren. Wegen gaan niet kapot, blijven langer begaanbaar, dorpen raken niet geïsoleerd en de veiligheid op de weg word vergroot.
  Dus ga beleid maken en zorg voor een structurele oplossing ipv steeds pleisters te plakken!


  gemodereerd
 2. Suriname schept vaak op het groenste land op aarde te zijn. Maar gezien het feit dat houttrucks 24 – 7, regen of geen regen, rondhout naar de haven brengen om geëxporteerd te worden, zal het niet lang meer duren of Suriname verandert in een soort woestijn. Kunnen we met z’n allen asiel aanvragen in Japan, Duitsland of China.


  gemodereerd
 3. @ Henkes

  Dan hebben we een probleem, in die Landen wat je noemt
  hebben ze liever niet, dat daar zwarten asiel komen vragen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES