zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeerdere panden en auto's beschadigd tijdens felle brand

Meerdere panden en auto’s beschadigd tijdens felle brand

-

Does Travel & Cadushi Tours

Bij de felle brand, die vanmorgen woedde aan de Kolibriesraat in Suriname, zijn meerdere panden en auto’s door het vuur beschadigd. Uit bovenstaande foto die van bovenaf is genomen blijkt hoe groot de schade is. In totaal zijn vier hoogbouw woningen in de as gelegd volgens brandweervoorlichter Olton Pinas.

De Surinaamse brandweer kreeg de melding afgelopen nacht rond 03.14u binnen en was 4 minuten later ter plaatse. De brand is begonnen bij pandnummer 7. De bewoner hoorde een knal en schrok wakker. Tot zijn schrik zag hij dat het plafond in brand stond. Toen de ingeschakelde brandweer ter plaatse arriveerde stonden drie panden reeds in lichterlaaie.

De oorzaak van de brand is niet bekend. Er zijn vier panden volledig afgebrand, twee op 1 erf en de andere twee op twee aparte adressen. Een aantal belendende panden liep ook flinke schroeischade op. Verder zijn er 3 personenauto’s door het vuur beschadigd. In totaal zijn 10 personen dakloos geraakt. Er is geen sprake van persoonlijke ongelukken.

De brandweer heeft 2 gascilinders van 20 lbs en 6 van 28 lbs uit de panden verwijderd. In de garage van pandnummer 7, waar de brand is begonnen, stonden de personenwagen, waarvan drie volledig zijn afgebrand. De brandweer van Geyersvlijt, post Knuffelsgracht en Gemenelandweg waren ter plaatse. Ze verleenden assistentie in de vorm van tankauto’s en een voertuig met manschappen. 

Op de foto’s hieronder twee auto’s te zien, die door de vlammenzee zijn verwoest:

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES