Mediaman Mones Nazarali gaat de politiek in

13

De Nickeriaanse mediaman Mones Nazarali gaat de politiek in. Nazarali zegt dat hij in de loop der tijd zal bekendmaken welke partij hij gaat ondersteunen. Het ligt in de bedoeling dat hij bij de komende verkiezingen DNA-kandidaat van het rijstdistrict zal zijn.

De mediaman zegt dat hij de stap naar de politiek maakt omdat hij van daaruit meer kan betekenen voor de Surinaamse samenleving. “Via mijn medianetwerk en Stichting Noodkreet Nickerie waar ik voorzitter van ben, help ik al dagelijks tal van personen, maar met mijn aanwezigheid in de politiek kan ik zaken beter en sneller aanpakken en/of realiseren. Mones voor de kleine Nicker man”.

Nazarali die ook beheerder is van mediaplatform Action Nieuws Suriname, kwam begin mei uitgebreid in het nieuws omdat hij werd aangehouden en ingesloten. Dit vanwege belediging en valselijke verdenking van twee hooggeplaatste politiefunctionarissen in Nickerie.

Nazarali werd op 3 mei wegens belediging van twee politiefunctionarissen, te weten de regiocommandant van West commissaris Hemantkoemar Sardjoe en gewestelijke politiecommandant hoofdinspecteur Daphne Lieveld, in verzekering gesteld. Behalve belediging werd hij ook verdacht van valselijke verdenking, lasterlijke aanklacht en verstoring van de openbare orde. 

De mediaman had daags voor zijn aanhouding zijn mening geuit over de boete van SRD 120.000, die vijf vissers moesten betalen, omdat ze tilapia hadden gevangen voor eigen gebruik in Bigi Pan. Hij vond de boete te hoog voor het delict. Volgens hem meet regiocommandant Sardjoe met twee maten en heeft hij de kleine man opzettelijk gedupeerd. Ook zou Nazarali hebben gezegd, dat Sardjoe en Lieveld gratis inkopen doen bij verschillende supermarkten in Nickerie.

Tijdens het gehouden protest van de padieboeren bij de Henarbrug had Nazarali ook diverse opmerkingen gemaakt over onregelmatigheden, die plaatsvinden in het district, waarbij politiefunctionarissen, in dit geval Sardjoe, contact onderhoud met de onderwereld.

De regiocommandant had de mediaman hiervoor zeer kwalijk genomen en hem aangeklaagd dat hij zijn goede naam en eer door het slijk heeft gehaald. Nazarali werd twee dagen na zijn aanhouding in vrijheid gesteld. Hij werd voorgeleid bij de officier van justitie die het besluit had genomen om hem vrij te laten.


13 REACTIES

 1. We hebben veel vertrouwen in je. Alleen moet je niet als Chan worden, die op de kosten van het volk luxe reizen in de first class maakt, terwijl Suriname onder water ligt. Zo wilt hij armoede bestrijden. Die vrouw houd van vakantie. Voor welke partij je nog kiest, maar kies niet voor VHP totdat Chan daar is. In zijn beleid worden mensen gestraft, beboet en in de gevangenis gestopt die tegen zijn regime is. Er bestaat geen democratie in Suriname meer. Het volk mag niet spreken, maar die man en die vrouw gebruiken flink het geld van het volk voor zijn luxe reizen. Straks vreten ze ook al de IMF geld. Of hebben ze de helft al op. En de knt likkers van hem, kom hier niet je commentaar geven!
  gemodereerd

 2. @ Arshana

  Gezien jou posting kan ik vanuit mijn laptop uitmaken, dat je ook een
  aanhanger bent van de Nationale Dommen Partij. Ik ben geen VHP,er,
  maar jij zit gewoon uit je nek te kletsen. Wat heeft de NDP gedaan, ze
  hebben het volk ook genaaid, maar niemand trok zijn / haar smoel
  open. Dus hou je mening lekker bij je zelfs, zou ik zeggen!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Jacko 💯mee eens.
  Arshana en Bordo hebben op de zelfde school gezeten.
  Lage freubel niet gehaald.
  gemodereerd

 4. Ik blijf het roepen/schreeuwen/schrijven…

  Laat je niet pakken met gratis vreten, sopie etc etc etc..

  Stem op een persoon die GESCHOOLD is, geen CRIMINEEL is ( ook NIET in aanraking is geweest met justitie)….en als je toch wilt kiezen voor een crimineel als press dan moet je later ook niet janken/huilen/bedelen dat je het zwaar hebt…en dat je niet rond kan komen…want na JOE schuld ook toe…

  en als er 10 ONGESCHOOLDE criminelen zijn dan kies je er 1 die het minste heeft misdaan….desondanks ga je hier ook flink pinaren..
  gemodereerd

 5. Mediaman Mones Nazarali gaat de politiek in
  =============
  Succes meneer Mones, wat tegenwicht tegen de boeven van de VHP is zeker welkom. Er moet wat meer politieke evenwicht zijn in dat district.
  gemodereerd

 6. kunnen die oude farths niet iets anders doen? kunnen ze de jeugd een kans geven, o ja, ik realiseer me nu dat de jeugd net zo opgeleid is al zij, tap alla, sweef tekie, en de rest is naar het buitenland om er te werken en studeren. dus dit is alles wat er beschikbaar is voor suriname. arm suriname.
  gemodereerd

 7. Deze meneer is niet de eerste, zal ook niet de laatste zijn die de politiek ingaat
  om zaken beter en sneller aanpakken en/of realiseren.
  Heel veel succes straks.

  Ik fris het geheugen van de lezers even op!
  Zoveel eerlijke mensen zijn vòòr de verkiezing van 2020 helemaal thuis
  aan de deur geweest met mooie beloftes.

  We hebben bouta en zijn dievenbende weggestemd voor deze “frisse mensen”,
  met nieuwe heldere fantastische ideeën.

  now we ka’f djanie!

  Wij zijn verloren in dit land of er moet een wonder gebeuren!
  Love it.
  gemodereerd

 8. hij heeft het aan zijn hart ,en is diabetes , nou wat moet jij in de politiek doen dan , of is alles schijn toen je opgenomen werd naar je uitlatingen en werd opgepakt , nee man ga die man op leonsberg gek maken
  gemodereerd

 9. arshana , jij hebt zeker ook uit die snoeptrommel mogen graaien , de ndp heeft die snoeptrommel geplaatst om hun aanhangers tevreden te stellen , maar alles wat in die snoeptrommel zat was gestolen van het volk , en jij hebt dus ook gestolen , laat je niet hier in Suriname zien want het volk maakt korte metten met die graaiers
  gemodereerd

 10. Meneer denkt dat hij meer in de politiek kan doen, vooral voor zichzelf natuurlijk, het is makkelijker graaien op zo een post. Wat heeft hij voor politieke skils, wat heeft hij gestudeerd, of gaat hij in de partij van die andere analfabeet die Brunswijck heet die ook ministertje loopt te spelen zonder enige verstand in zijn bast.🤨
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.