zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader en zoon maken Haïtiaan uit voor dief en mishandelen hem

Vader en zoon maken Haïtiaan uit voor dief en mishandelen hem

-

Does Travel - naar Suriname

De 48-jarige Radjinder en diens 26-jarige zoon Viren M., zijn maandag door de Surinaamse politie aangehouden en in verzekering gesteld wegens mishandeling van een Haïtiaan. Dit gebeurde een week geleden op Leiding 9.

Volgens verklaring van de Haïtiaan liep hij voorbij de woning van de verdachten. Op dat moment maakten zij hem uit voor een dief, waarbij het latere slachtoffer hen uitschold. Dit viel niet in goede aarde bij vader en zoon.

Zij gingen de man, gewapend met een houwer en een eind hout, achterna en hebben hem daarmee mishandeld. Als gevolg van de slagen liep het slachtoffer verwondingen op. Hij stapte naar de politie van Leiding 9a en deed aangifte tegen het duo.

De politie heeft maandagmiddag de vader en later in de avond de zoon aangehouden. De verdachten ontkennen het feit met klem. Na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname, zijn beiden in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
BODO Party

5 REACTIES
 1. Tigri sabi pé ay krasi en bal’ een vreemdeling mishandelen omdat ze denken dat hij geen rechten heeft in Suriname.en geen aangifte zal durven doen.


  gemodereerd
 2. Dit heeft te maken met wantrouwen en heel veel discriminatie!
  Omdat de slachtoffer zwart is: maar helaas, niet iedere zwarte is een crimi-
  neel. Als ik de slachtoffer was, zou ik naderhand terug gaan, om deze 2
  mores te leren!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Na de kop gelezen te hebben had ik al bij voorbaat een vermoeden uit welke droep de daders zouden kunnen zijn.ik had het juist.de namen bevestigen mijn vermoedens.wedden dat ze een glaasje op hadden.innuchtere toestand zijn ze niet zo dapper


  gemodereerd
 4. Over die Guyanezen. Hoe durven ze helemaal naar het land van het slachtoffer te komen en hem in zijn eigen land vermoorden. Nog in de bloei van zijn leven. Ik zou de politie willen adviseren om ze één voor één te laten wegrennen, zogenaamd op de vlucht slaan, en dan gewoon neerknallen.


  gemodereerd
 5. Vader en zoon ontkennen met klem. Dus in Suriname wordt een buitenlander eerder geloofd door de politie dan een Surinamer.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES