vrijdag, maart 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameU-20 Natio Suriname verliest ook tegen Haïti

U-20 Natio Suriname verliest ook tegen Haïti

-

Does Travel - naar Suriname

De nationale U-20 voetbalselectie van Suriname (Natio) heeft dinsdag ook de tweede wedstrijd in de U-20 voetbalkampioenschap van de Concacaf verloren tegen Haïti. De jongens van Natio hoofdcoach Werner Blackson verloren met 3-0.

Het veld was zeer slecht bespeelbaar. Bij de ruststand was de score 0-0. Suriname heeft in de eerste helft meerdere malen verzuimd te scoren. In de tweede helft liep het totaal verkeerd af voor Natio.

Middels een kopbal van Steevenson Jeudy in de 48ste minuut kwam Haïti op 1-0. In de 52ste minuut leed Suriname balverlies op het middenveld. Aanvoerder Gabriel de Mees deed zijn uiterste best om de bal weg te spelen, maar raakte die met zijn hand. Hij werd door de arbiter rood gekleurd.

Haïti speelde georganiseerder met een man meer en bezorgde Natio nog meer problemen. In de 60ste minuut tikte Jeudy de 2-0 in voor Haïti. Suriname werd uitgespeeld en in de 63ste minuut kopte Adelson Belizaire de 3-0 in.

Suriname is met twee nederlagen nog niet uitgeschakeld voor verdere deelname. Natio moet nog tegen Trinidad & Tobago uitkomen. Bekijk hier hoogtepunten van de wedstrijd.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

4 REACTIES
  1. Ai boot,zelf met voetbal krijgen wij van landen als Haïti een BRONG GO !


    gemodereerd
  2. Voetbal is achteruit gegaan in Suriname, vroeger waren zulke landen niet opgewassen tegen de jeugd v/d George strepie stadion.
    De jeugd van vroeger stroomde door naar hoofdklasse cultuurtuinlaan nu lijk het of Suriname nooit op hoogniveau heeft gevoetbald. SCHANDE niet geloven .
    STREPIE op zaterdag middag & zondag morgen van vroeger was genieten van mooi Voetbal spectacel ” was leuke tijd in Suriname.
    Haïti van Suriname winnen NEEE


    gemodereerd
  3. Verrassend resultaat? Echt niet. Bij terugkeer in Su zullen we ook nog allerlei k..targumenten moeten aanhoren.


    gemodereerd
  4. Twee wedstrijden gespeeld en een pakslaag van 11-0 gekregen. Voor Suriname geldt, meedoen is belangrijker dan winnen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES