Drie verdachten aangehouden voor dodelijke steekpartij voor bar

6
afgelopen nacht
Twee van de drie aangehouden verdachten.

De politie van Nieuwe Haven heeft afgelopen nacht, in samenwerking met Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP), drie verdachten aangehouden, na de dodelijke steekpartij voor de bar-dancing Osies Paradise aan de Eugène Albert Gesselstraat. Het gaat om Guyanese vissers, die op een gegeven moment in een woordenwisseling raakten met het latere slachtoffer Kevin Barry (21).

Met de beveiligingscamera is vastgelegd hoe de steekgrage verdachte, tijdens de worsteling met een mes twee steekbewegingen maakte in de richting van het slachtoffer. Een van de steken raakte volgens de politie het slachtoffer in zijn hartstreek, waardoor hij ter plaatse het leven liet.

Het lukte de politie van Nieuwe Haven en RBTP een van de verdachte, de 19-jarige Anthony J. bij de aanmeersteiger van Vabi aan te houden. De twee anderen Rehaan N. (20) en Ken H. (22) werden op een adres aan de Slagenhoutstraat in de kraag gevat.

Volgens de politie zullen nog meer aanhoudingen volgen, want zoals op het beeldmateriaal te zien is, waren er nog anderen aanwezige in het busje, waarmee de verdachten de plaats na de daad verlieten. Het lijk van Barry is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

Over het lot van het trio beslist het OM. De afdeling Kapitale Delicten heeft het verder onderzoek overgenomen.


6 REACTIES

 1. zijn dat vissers , en ook nog Guyanezen , vissers hebben altijd een mes op zak , als ze een vis hebben gevangen maken ze hem schoon met een mes , ja nu ze niet mogen vissen maken ze wat anders schoon , levenslang opsluiten of nog beter laten ze hun straf in Guyana uitzitten
  gemodereerd

 2. Een hele verrijking voor de Surinaamse samenleving deze Guyanese moordenaars…
  gemodereerd

 3. Zie hier de toekomst van Suriname. Het tuig dat dit land wil opbouwen … mi mars Papa !
  gemodereerd

 4. President, ministers en DNA-leden; maak beleid dat indien buitenlanders zich schuldig hebben gemaakt aan strafbare feiten, ze na het uitzetten van hun straf, het land worden uitgezet als ongewenste vreemdeling en 10 jaar lang het land niet meer mogen binnenkomen.
  ‘want zonder beleid gaat een volk verloren’. Dat is nou precies wat er in Suriname gebeurd!
  gemodereerd

 5. Helemaal op Surinaamse grondgebied, komen ze een moord plegen.
  Alle drie zwaar lichamelijke letsels toebrengen, en dan in zee gooien.
  Als ik het zo goed bekijkt dan zijn het (”Aziaten van Javaanse afkomst cq Chinezen
  cynisch bedoeld voor de boerikie’s onder ons”)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.