Politieagent ingesloten wegens mishandeling

5
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

Agent van politie 2e klasse, M.I. is dinsdag in verzekering gesteld wegens vermeende mishandeling en openlijke geweldpleging van meerdere personen in Suriname.

Volgens de aangevers waren zij in verband met een onderzoek ontboden op het politiebureau in het district Nickerie, waar zij mishandeld zouden zijn door deze politieman en nog andere aanwezige agenten.

In het belang van het onderzoek is agent M.I. vandaag na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


5 REACTIES

 1. Denken militairen en politieagenten in Suriname dat zij het recht hebben om burgers te bedreigen,te mishandelen,ernstig letsel toe te brengen,vrouwen en minderjarige meisjes aan te randen en te verkrachten en in het ernstigste geval de burger zelfs te vermoorden.Komen zij van een andere planeet.Zij die een voorbeeld voor het land en de burger moeten zijn gedragen zich vaak als uitschot.Is dit de vloek van DB?
  gemodereerd

 2. Veel agenten in Suri zijn niet geschikt.

  Maar tigri barba vond ze wel geschikt.

  Ik rust
  Djamoe
  gemodereerd

 3. Het moet niet gekker worden in Suriname met de politie.
  Is er geen goed onderzoek als men in dienst treed zoals een antecedenten onder zoek.
  In Engeland was er al een publicatie omtrent het politie optreden in Suriname.
  Een goed stuk waarin Suriname er niet goed van af kwam.
  gemodereerd

 4. Vraag is wat voor onderzoek!! Deze mensen worden dus uitgenodigd op het bureau te komen om afgeranseld te worden. Ze moeten dan heel, heel verschrikkelijke dingen hebben gedaan om dit te rechtvaardigen. Dingen die zo erg zijn daar de politie en dat horen ze te weten, besloten heeft eigen rechter te spelen.
  Dit zijn zeer zeker de criminele agenten, die per ongeluk door de vorige regering zijn aangenomen. Laten we deze groep de naam “lichting atompai’ geven. Om de woorden van Bouterse te gebruiken: “Jaag ze weg”.
  gemodereerd

 5. Wat een verhaal !dit kan in nederland niet anders zou ik een aantal nazi agenten graag willen laten oppakken geile wratten mannen en vrouwen en zou hun heksenjacht enz stoppen veel grote ratten zitten bij politie in nl ook allochtonen echte ratten in nl. Wat een verhaal niet te geloven wel mooi om te lezen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.