vrijdag, mei 31, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidPAHO schenkt medische attributen aan NCCR

PAHO schenkt medische attributen aan NCCR

-

Does Travel - naar Suriname

De Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO) heeft op maandag 20 juni 2022 medische verbruiksartikelen en attributen gedoneerd aan het Nationaal Coördinatiecentrum Rampenbeheersing (NCCR) in Suriname. NCCR-coördinator Jerry Slijngard legt vooral de nadruk op de meerwaarde is van deze donatie.

In het door de regering ingestelde Nationaal Crisisteam heeft het NCCR een centrale rol voor wat betreft de coördinatie van de noodhulp. De operaties in de door wateroverlast getroffen gebieden gaat gestaag. Coördinator Slijngard geeft aan dat de goederen die zijn geschonken aan zijn organisatie deel zijn van een grotere donatie aan het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid.

“De distributie van deze goederen gaat via de Medische Zending”, benadrukt de functionaris. Er zijn geïmpregneerde muskietennetten, flexibele jerrycans en tassen met eerste hulpmateriaal gedoneerd door de subregionale gezondheidsorganisatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. wat een mooie schenking ??, maar die schenkingen kunnen niet gebruikt worden in de ondergelopen gebieden , daar zal wat anders moeten komen


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES