zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die dochters vriend doodschoot riskeert 15 jaar cel

Man die dochters vriend doodschoot riskeert 15 jaar cel

-

Does Travel - naar Suriname

De verdachte Bisoendew S. riskeert een gevangenisstraf van 15 jaar wegens doodslag. Hij stond gisteren voor de rechter omdat hij op zaterdag 12 september 2020 de 17-jarige Pawan Rampedarath doodschoot, op een woonadres aan de Tout Lui Fautkanaalweg in Suriname. Hij beweerde dat hij dacht dat de jongen een inbreker was.

Kort na 02.30u zag de man des huizes een jongeman op zijn erf dicht bij een raam en verklaarde dat hij dacht dat het om een inbreker ging. Hij pakte snel zijn jachtgeweer en schoot hem vervolgens in de buikstreek.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp, waar hij is komen te overlijden. Uit het onderzoek is gebleken dat het niet om een inbreker ging, maar om de vriend van zijn dochter.

Bij de reconstructie bleek dat het erf waar het slachtoffer is neergeschoten, goed verlicht was. Volgens de officier van justitie is er sprake van opzet. De openbare aanklager achtte doodslag wettig en overtuigend bewezen.

De zaak is gisteren uitgesteld voor repliek en dupliek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Hij moet zeggen dat hij die jongen op de vlucht’ heeft doodgeschoten, dan is de kans groot dat hij 40 jaar lang in alle vrijheid kan blijven rondlopen..


  gemodereerd
 2. Het kan gebeuren, met het oog op de toenemende Criminaliteit in Su
  is dit te verwachten. ( Jammer voor de jonge lovelyboy.) Iedere figuur die op je erf in de avond komt, en die bij jou niet bekend is, een potentiele dader!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Man, jij krijgt een probleem want geen enkele schoonzoon in spe – in de wetenschap verkerende dat hij op elk moment door schoonpapa kan worden doodgeschoten – zal nu met je dochter willen trouwen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES